Type to search

Κεντρική ΟΦΗ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες για το Ηράκλειο

Share

Μετά το ομολογουμένως κακό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική του Europa Conference, καθώς απέσπασε την ισοπαλία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα (1-1), οι παίκτες του δικεφάλου επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (3/10, 18:15) με τις γνωστές απουσίες να “δένουν τα χέρια” του Ραβζάν Λουτσέσκου. 

Ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει με νίκη την σειρά αγώνων πριν την  διακοπή των εθνικών ομάδων και στρέφει όλα του τα χαρτιά στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής.

Σήμερα (1/10) οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ προπόνησης. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στη Σλόβαν έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο κι αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση υψηλής έντασης, που αφορούσε κυρίως το τακτικό κομμάτι, με έμφαση στο build up και τις μεταβάσεις.

Παράληλα οι Βαρέλα και Μουργκ έκαναν θεραπεία, ενώ οι Ίνγκασον , Κρέσπο , Ελ Καντουρί κι ο Ολιβέιρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα πάρουν θέση βασικού στο ματς με τον ΟΦΗ

Αύριο Σάββατο (2/10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Κρήτη.

Μερικές εικόνες από την προπόνηση:

Εικόνες από την προπόνηση

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *