Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

ΕΣΑΚΕ : “Στις 21 Ιουλίου οι αποφάσεις για την Basket League”

Share

H διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, συνεδρίασε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης για πρώτη φορά εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τις οριστικές αποφάσεις να λαμβάνονται στις 21 του μήνα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.

Στο πρώτο μέρος της σύσκεψης ο πρόεδρος, Βαγγέλης Γλατσόπουλος, συνεχάρη τους Απόλλωνα Πάτρας και Ολυμπιακό για την ‘άνοδό τους στην μεγάλη κατηγορία.

Έπειτα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα για την νέα σεζόν στη Basket League, όπως διάφορες τροποποιήσεις στους κανονισμούς και πιθανές ημερομηνίες έναρξης και λήξης, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται στις 21 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ :

«Στην σημερινή (12/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, που έγινε με τηλεδιάσκεψη, ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και τα μέλη έδωσαν συγχαρητήρια και καλωσόρισαν τις ομάδες των Απόλλωνα Πάτρας, Ολυμπιακού οι οποίες ανήλθαν από την Α2 και τους εκπροσώπους τους, κ.κ. Αθανασίου, Λεπενιώτη, που παρέστησαν ως παρατηρητές.

Στην συνεδρίαση έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί προτάσεων για τροποποιήσεις στους Κανονισμούς και στην Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League και για την ημερομηνία έναρξης και ολοκλήρωσης εν όψει της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου στις 21 Ιουλίου, που θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις».

 

Παναγιώτης Μπινιάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *