Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Παναθηναϊκός : Κοντά σε συμφωνία με Φλόϊντ

Share

Ο Τζεχάιβ Φλόϊντ είναι αρκετά πιθανό να κλείσει στον Παναθηναϊκό, ώστε να αποτελεί τον συμπληρωματικό παίκτη πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Το “τριφύλλι” τα τελευταία 24ωρα δουλεύει με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου να ολοκληρώσει το πάζλ των παικτών, που θα διαχειρίζεται ο Δημήτρης Πρίφτης, από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και ο 24χρονος Αμερικανός θα είναι όπως όλα δείχνουν η επόμενη κίνηση για τη στελέχωση της ομάδας.

Έτσι μετά την ανανέωση του Νέντοβιτς, την ανακοίνωση του Κέντρικ Πέρι και τη διαφαινόμενη επέκταση συνεργασίας με τον αρχηγό, Ιωάννη Παπαπέτρου, οι “Πράσινοι”, βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του απόφοιτου του Holly Cross το 2019, ο οποίος θα είναι και το back up στη θέση “5”, αλλά θα δίνει βοήθειες και στη θέση “4”.

Ο Φλόϊντ έχει περάσει επίσης και από τα ελληνικά παρκε, καθώς αγωνίστηκε στη Λάρισα τη σεζόν 2019/20 και το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στον Προμηθέα Πατρών, χωρίς ωστόσο να έχει εκεί ενεργό ρόλο στο σύνολο του Μάκη Γιατρά.

Έπειτα, είχε μια πολύ καλή σεζόν στο Ισραήλ με τη Χάποελ Γκιλμπόα έχοντας 11,4 πόντους (72,4% στα δίποντα), 7,4 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1,7 κοψίματα ανά ματς στο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για έναν ψηλό που διακρίνεται για τη δύναμη και την αθλητικότητά του. Δεν έχει μακρινό σουτ, δεν έχει ιδιαίτερα καλή τεχνική, αλλά τελειώνει καλά τις φάσεις κοντά στο καλάθι και είναι αρκετά ευέλικτος για να αντιμετωπίσει τόσο δυνατούς σέντερ.

 

Παναγιώτης Μπινιάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *