Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: “Ναυάγησε” οριστικά του Λάιτι, ψάχνουν περιφερειακό οι ερυθρόλευκοι

Share

Σε “ναυάγιο” εξελίχθηκε η επικείμενη μεταγραφή του Ντέιβιντ Λάιτι στον Ολυμπιακό αφού η Βιλερμπάν αποφάσισε να διατηρήσει στο ρόστερ της τον 33χρονο γκαρντ αναιρώντας την προφορική συμφωνία που είχε κάνει με τους Πειραιώτες.

Εν τέλει η ανατροπή δεδομένων για τον Ντέιβιντ Λάιτι και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε. Ο Αμερικανός γκαρντ δε θα υπογράψει με τους ερυθρόλευκους μιας και η Βιλερμπάν σαν κεραυνός εν αιθρία αποφάσισε να τον κρατήσει μετά την ανάδειξή του σε MVP των τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος.
Πρόκειται για μια εξέλιξη απροσδόκητη, ο 33χρονος περιφερειακός μέχρι προ ημερών θεωρείτο κλεισμένος από τους Πειραιώτες μιας και τόσο ο ίδιος όσο και η Βιλερμπάν είχαν συμφωνήσει για τη μετακίνηση του παίκτη. Η ομάδα του Τόνι Πάρκερ άλλαξε τη στάση της, αρνήθηκε τα όσα είχε συμφωνήσει προφορικά με τους ερυθρόλευκους και ζήτησε παραπάνω χρήματα για να αποδεσμεύσει τον Αμερικανό.
Αυτό εκθέτει κατά κάποιον τρόπο την πλευρά του παίκτη αφού ο ίδιος και ο ατζέντης του δέχθηκαν να προχωρήσουν τις συζητήσεις με την ελληνική ομάδα χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό για τις προθέσεις της τωρινής του ομάδας.
Το “ναυάγιο” ήρθε αλλά μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τον Ολυμπιακό αφού η ομάδα του Πειραιά εδώ και καιρό αναζητεί έναν παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα και το σουτ, στοιχεία που δεν πληρούσε ο Λάιτι στον απαιτούμενο βαθμό.
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *