Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΒΑ: Οι Ντιτρόιτ Πίστονς θα επιλέξουν πρώτοι στο φετινό ντραφτ!

Share

Μετά από αναμονή 51 χρόνων, οι Ντιτρόιτ Πίστονς θα έχουν ξανά τη πρώτη επιλογή στο ντραφτ του ΝΒΑ. Ήταν οι τυχεροί της διαδικασίας που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα, με τους Χιούστον Ρόκετς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να συμπληρώνουν τη τριάδα. 

Η τύχη χαμογέλασε στους Ντιτρόιτ Πίστονς μετά από 51 χρόνια. Το ΝΒΑ διεξήγαγε τα ξημερώματα, στα γραφεία του στο Νιου Τζέρσεϊ, τη διαδικασία για το νούμερο στο οποίο θα επιλέξουν οι ομάδες στο φετινό ντραφτ, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου.

Η ομάδα του Ντουέιν Κέισι αναδείχθηκε νικήτρια και θα επιλέξει στο νούμερο ένα για τρίτη φορά στην ιστορία της – 1967, 1970 οι δύο προηγούμενες.

Αυτή η εξέλιξη πανηγυρίστηκε δεόντως και από τον προπονητή των Πίστονς – τερμάτισαν τελευταίοι στην Ανατολική Περιφέρεια με ρεκόρ 20-52 – ο οποίος παρακολούθησε τη διαδικασία μαζί με την οικογένειά του και τη διοίκηση του οργανισμού.

Οι Χιούστον Ρόκετς θα επιλέξουν στο νούμερο δύο και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς στο τρία. Οι Ράπτορς θα ακολουθήσουν στη τέταρτη θέση, αν και οι πιθανότητες τους έφερναν στο νούμερο εφτά, εκεί όπου βρίσκονται οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι, μαζί με τους Ορλάντο Μάτζικ (5 και 8), είναι οι δύο ομάδες που θα έχουν δύο επιλογές στη λοταρία (7 και 14). Από την άλλη, Σικάγο Μπουλς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς δεν θα έχουν καμία επιλογή στο πρώτο γύρο του ντραφτ. Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα επιλέξουν στο νούμερο 31.

Συνοπτικά τα νούμερα επιλογής των ομάδων στο φετινό ντραφτ:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *