Type to search

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Εν αναμονή της κλήρωσης για τον Β’ προκριματικό του Champions League

Share

Σήμερα τη 1 το μεσημέρι θα διεξαχθεί η κλήρωση, όπου o Ολυμπιακός θα μάθει το ζευγάρι, από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του στον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Μπορεί το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2021/2022 να ξεκινάει στις 20 ή 21 Ιουλίου, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” θα πάρουν από σήμερα μια πρώτη γεύση για το τι θα τους περιμένει τότε. Συγκεκριμένα, στη 1 το μεσημέρι θα γίνει η κλήρωση για τον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League, όπου οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα μάθουν με ποιο ζευγάρι θα διασταυρωθούν. Να υπενθυμίσουμε ότι οι Πειραιώτες γνωρίζουν ήδη ότι θα κοντραριστούν με το νικητή ενός εκ των Κόνα’ς Κουέι Νόμαντς-Αλασκέρτ, Ντιναμό Τιφλίδας-Νέφτσι Μπακού και Μακάμπι Χάιφα-Καϊράτ Αλμάτι.

Από τους παραπάνω αντιπάλους, οι οποίοι βρίσκονται στο γκρουπ των αδυνάτων, ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν μόνο την Μακάμπι Χάιφα. Ήταν τη σεζόν 2002/03 για τους ομίλους του Champions League, με τους “ερυθρόλευκους” να έχουν κόντρα στους Ισραηλινούς, μία ισοπαλία και μια ήττα.

Στο μεταξύ, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι υποβλήθηκαν χθες σε τεστ κορωνοϊού, θα επιστρέψουν σήμερα στου Ρέντη, μετά την πολυήμερη άδεια που είχαν πάρει μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Εξαίρεση αποτελούν οι Ελ Αραμπί, Σισέ, Κρίστινσον και Ντρέγκερ, αλλά και οι διεθνείς, Μασούρας, Μπουχαλάκης,Ανδρούτσος, Τζολάκης και Σουρλής, οι οποίοι θα ξεκουραστούν παραπάνω μέρες.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *