Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΒΑ: Προπονητής της χρονιάς ο Τομ Τίμποτο

Share

Την εξαργύρωση της μεγάλης ανάκαμψης των Νιου Γιορκ Νικς δέχτηκε ο προπονητής της ομάδας, Τομ Τίμποντο ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου προπονητή για την Κανονική Περίοδο της σεζόν 2020/21.

Μετά από πολλά χρόνια, οι Νιου Γιορκ Νικς θυμίζουν μια σοβαρή ομάδα η οποία παρά τον πρόωρο αποκλεισμό στον πρώτο γύρο των Playoffs, είχε μια άκρως θετική πορεία κατά τη διάρκεια της Κανονικής Περιόδου του πρωταθλήματος όπου και τερμάτισε στην 4η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Οι άνθρωποι της ομάδας το οφείλουν αυτό σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή τους, Τομ Τίμποντο ο οποίος μάλιστα κέρδισε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της σεζόν, κατακτώντας για δεύτερη φορά στην καριέρα του το συγκεκριμένο βραβείο μετά την αρχή που είχε κάνει 10 χρόνια πριν με τους Σικάγο Μπουλς της σεζόν 2010/11.

Ο 63χρονος τεχνικός των Νεοϋορκέζων συγκέντρωσε 351 πόντους, με τον Μόντι Γουίλιαμς των Φοίνιξ Σανς να ακολουθεί με 340 (είχε 45 πρώτες ψήφους, με τον Τίμπς στις 43), τον Κουίν Σνάιντερ των Γιούτα Τζαζ να είναι τρίτος και τους Ντοκ Ρίβερς (Σίξερς), Νέιτ ΜακΜίλαν (Χοκς), Στιβ Νας (Νετς) και Μάικ Μαλόουν (Νάγγετς) να συμπληρώνουν την επτάδα.

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *