Type to search

ΑΕΚ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΑΕΚ: Στο στόχαστρο ο Μίτροβιτς- Στην τελική ευθεία για Αραούχο

Share

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση στόπερ και η περίπτωση του Στέφαν Μίτροβιτς αποδεικνύεται αρκετά καλή. Από την άλλη, η Λας Πάλμας αποδεικνύεται “σκληρή αντίπαλος” ως προς τη διάθεση του Σέρχιο Αραούχο.

Σε ρυθμούς “στόπερ” βρίσκεται η ΑΕΚ η οποία, επιθυμεί να κλείσει το συντομότερο δυνατό, την επόμενη μεταγραφή της. Η περίπτωση του 31χρονου παίκτη της Στρασμπούρ, Στέφαν Μίτροβιτς αρέσει και στον νέο προπονητή της “Ένωσης”, Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει για τον Μίτροβιτς και εγκρίνει την ενδεχόμενη μετάβασή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά για την απόκτηση του Μίτροβιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την νέα σεζόν από την γαλλική ομάδα. Η ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για τον Σέρβο στόπερ, η οποία φαίνεται να είναι αρκετά συμφέρουσα για την Στρασμπούρ, καθώς θα εξοικονομήσει περί τα 800.000 ευρώ.

Όσον αφορά στο θέμα της απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο, η Λας Πάλμας δείχνει το “σκληρό πρόσωπό” της ως προς την διάθεση του παίκτη. Ο ίδιος ο Αραούχο επιθυμεί να μεταγραφεί στην Ελλάδα και πιέζει αρκετά. Η ΑΕΚ επιθυμεί, σε σύμπραξη με τον παίκτη να ολοκληρώσει την συμφωνία το συντομότερο δυνατό.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *