Type to search

EURO 2020 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σίλεσεν: “Μού κόστισε ο αποκλεισμός μου από το EURO”

Share

Ως “πλήγμα” για την καριέρα του χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το EURO 2021 και την Εθνική Ολλανδίας, ο γκολκίπερ Γιάσπερ Σίλεσεν.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Γιάσπερ Σίλεσεν, έπειτα από την ανακοίνωση της Εθνικής Ολλανδίας για το EURO 2021, και τον αποκλεισμό του από την αποστολή. Ο γκολκίπερ της Βαλένθια βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έτσι ετέθη εκτός πλάνων για τον προπονητή της Εθνικής Ολλανδίας.

Ο διεθνής πορτιέρο μίλησε στην “De Telegraf”  για τον αποκλεισμό του, εκφράζοντας τα έντονα δυσάρεστα συναισθήματά του. «Αυτό ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για εμένα που θα μου κοστίσει αρκετό καιρό .Λόγω της μόλυνσής μου, είμαι σε καραντίνα στο σπίτι μου. Ποτέ στο παρελθόν δεν ένιωσα τόσο ανίσχυρος, θυμωμένος και απαίσια», σημείωσε ο Σίλεσεν με την απογοήτευση έκδηλη.

Τέλος, άφησε αιχμές για τον προπονητή της Εθνικής Ολλανδίας, Φρανκ ντε Μπουρ.  «Το αναφέρω ως πλήγμα επειδή δεν προήλθε από κάποιο χτύπημα. Όταν ανακοινώθηκε η προεπιλογή ήμουν ο πρώτος τερματοφύλακας και μετά βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Δεν έχω κάποια σοβαρή παρενέργεια. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής και εγώ δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ σε αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τερματοφύλακας.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *