Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΒΑ Playoffs: Όλα τα αποτελέσματα και το σημερινό πρόγραμμα (vid)

Share

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Ντένβερ Νάγκετς 115-126: Ο MVP(;) Γιόκιτς είναι εδώ και απέκλεισε τον Λίλαρντ!

Οι Ντένβερ Νάγκετς επιβεβαίωσαν την παράδοση του ΝΒΑ η οποία θέλει τις ομάδες που νικούν τα Game 5 να προκρίνονται στην επόμενη φάση οκτώ στις δέκα φορές. Η ομάδα του Νίκολα Γιόκιτς έχοντας κάνει το 3-2 στο προηγούμενο ματς, πήγε στο Πόρτλαντ, όπου οι Μπλέιζερς έπαιζαν τα ρέστα τους και τους απέκλεισε παίρνοντας τη νίκη με σκορ 126-115 για να γράψει το 4-2 και την πρόκριση στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας. Κορυφαίος των νικητών, ο Σέρβος σταρ (36π., 13/22 σουτ, 8ριμπ., 6ασ.) ενώ του συμπαραστάθηκαν άξια οι Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ (26π., 10/19 σουτ, 6/12τριπ., 5ριμπ., 4ασ.) και Μόντε Μόρις (22π., 4ριμπ., 9ασ., 3κλεψ.). Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Νταμιάν Λίλαρντ (28π., 8/20 σουτ, 4ριμπ., 13ασ.).

 

Λος Άντζελες Λέικερς – Φοίνιξ Σανς 100-113: Οι “Ήλιοι” εκθρόνισαν του πρωταθλητές δια χειρός Μπούκερ!

Οι Φοίνιξ Σανς είχαν το πάνω χέρι στη σειρά και το επιβεβαίωσαν. Νίκησαν με 113-100 μέσα στο Λος Άντζελες για να πάρουν την πρόκριση με 4-2 νίκες και να αφαιρέσουν το στέμμα από τους εν δυνάμει πρωταθλητές Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος γνωρίζει αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο για πρώτη φορά στην καριέρα του. Οι φιλοξενούμενοι στηρίχθηκαν στην επική εμφάνιση του Ντέβιν Μπούκερ ο οποίος τελείωσε το ματς με 47 πόντους, 15/22 σουτ, 8/10 τρίποντα και 11 ριμπάουντ. Για τους “Λιμνανθρώπους”, ο Λεμπρόν έκανε ό,τι μπορούσε (29π., 11/26 σουτ, 9ριμπ., 7ασ., 2κλεψ., 2κοψ.) αλλά εκτός του Ντένις Σρέντερ (20π.), δεν πήρε καμία άλλη βοήθεια από τους συμπαίκτες του ενώ η αδυναμία του Άντονι Ντέιβις να συνεχίσει στο ματς (έπαιξε μόλις στα πρώτα 5 λεπτά) λόγω του τραυματισμού του, έδωσε προμήνυμα για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

 

Στον δεύτερο γύρο, Φοίνιξ Σανς και Ντένβερ Νάγκετς θα τεθούν αντιμέτωποι με τους “Ήλιους” να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Ντάλας Μάβερικς και Λος Άντζελες Κλίπερς κοντράρονται στο Ντάλας (4:00 π.μ., COMSOTE TV) για το τελευταίο εισιτήριο της επόμενης φάσης με τη σειρά να βρίσκεται στο 3-2 υπέρ των Τεξανών. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τους Γιούτα Τζαζ με μειονέκτημα έδρας.

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *