Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA Playoffs: Νίκες για Γουίζαρντς και Τζαζ

Share

2 παιχνίδια περιλάμβανε η χθεσινοβραδινή δράση των πλέιοφς του NBA με τους Γουίζαρντς να παίρνουν νίκη επιβίωσης και τους Τζαζ να κάνουν 2ο μπρέικ στο Μέμφις, όντας μία νίκη μακριά από τον 2ο γύρο.

Γουάσινγκτον Γουίζαρντς – Φιλαδέλφεια Σίξερς 122-114

Απέφυγαν την σκούπα οι Γουίζαρντς επικρατώντας των Σίξερς με 122-114 οδηγώντας την σειρά σε 5ο ματς στην Φιλαδέλφεια. Οι Σίξερς κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς είδαν τον Τζοέλ Εμπίντ να αγωνίζεται μόλις 11 λεπτά λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο και πλέον αναμένουν να δουν αν θα πορευτούν δίχως τον καλύτερο τους παίκτη. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το σοκ των Σίξερς και με τον Γουέστμπρουκ να σημειώνει tripledouble (19 πόντοι, 21 ριμπάουντ, 14 ασίστ) έφτασαν σε νίκη-επιβίωση της σεζόν τους. Πολύ καλοί επίσης για τους Γουίζαρντς οι Μπιλ και Χατσιμούρα με 27 και 20 πόντους αντίστοιχα. Στην αντίπερα όχθη ξεχώρισαν οι Χάρις με 21 πόντους και Σίμονς με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Μέμφις Γκρίζλις – Γιούτα Τζαζ 113-120

Μοράντ εναντίον Μίτσελ σημειώσατε διπλό στην μονομαχία των 2 νεαρών superstar, με νικητή τους Γιούτα Τζαζ κάνοντας 2ο συνεχόμενο break στο Μέμφις επικρατώντας των Γκρίζλις με 120-113. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Τζαζ βρίσκονται μία νίκη μακριά από τον 2ο γύρο της Δυτικής Περιφέρειας. Κορυφαίος για τους μορμόνους ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 30 πόντους, παίρνοντας σημαντικές βοήθειες από τους Κλάρκσον και Γκομπέρ με 24 και 17 πόντους αντίστοιχα. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε για ακόμα ένα παιχνίδι ο Τζα Μοράντ με 23 πόντους και 12 ασίστ, έχοντας από κοντά και τους Μπρουκς και Τζάκσον Τζούνιορ με 21 πόντους έκαστος, οι προσπάθειες των οποίων όμως έπεσαν στο κενό.

Παναγιώτης Θεοχάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *