Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ιωνικός : Τρέχουν ανανεώσεις και εργασίες στο γήπεδο

Share

Το πρωτάθλημα τελείωσε και ο Ιωνικός από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία. Τώρα, οι άνθρωποι της ομάδας προετοιμάζονται για τη Σούπερ Λιγκ 1 και θέλουν να χτίσουν ένα ποιοτικό ρόστερ ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία.

Οι έξι παίκτες που αναμένεται να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με τους πρωταθλητές είναι οι Πλατέλλας, Φουρλάνος, Τσιριγώτης, Ματσούκας, Μάναλης και Γκοτσούλιας. Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης ώστε να φτιάξει την ομάδα που επιθυμεί.

Όσον αφορά τις εξωαγωνιστικές εργασίες, ο Ιωνικός θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με το στέπαστρο στη θύρα των επισήμων. Βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με το Δήμο, ο οποίος θα προχωρήσει τις διαδικασίες όσο πιο ταχύτερα μπορεί. Είναι πολύ σημαντικό θέμα για τον Ιωνικό το συγκεκριμένο, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Νεάπολη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Επιπλέον, προχωρούν τα ζητήματα των τουρνικέ, των ηλεκτρονικών εισιτηρίων αλλά και των καμερών ασφαλείας.

 

Κωνσταντίνος Λυρίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *