Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Σπανός: «Να σωθεί εύκολα ο Ιωνικός τη νέα σεζόν»

Share
Ο  Δημήτρης Σπανός, προπονητής του Ιωνικού, έθεσε τον βασικό στόχο της επόμενης σεζόν, δήλωσε πως η ομάδα θα κινηθεί για «έξυπνες» μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών και μίλησε για την πρόκληση της πρώτης κατηγορίας, που περίμενε καιρό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την παρουσία του στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ:

«Είναι η πρώτη φορά. Περίμενα αρκετά χρόνια βέβαια. Άλλοτε έφευγα, άλλοτε… με έφευγαν. Ήρθε η στιγμή να κοουτσάρω μια ομάδα της Super League 1».

Για τους προπονητές «δεύτερης κατηγορίας»:

«Το έχω ζήσει πολύ καλά. Κάποτε ήμουν προπονητής στην επαγγελματική τότε Γ’ Εθνική. Έλεγαν οι παράγοντες: «καλός προπονητής αλλά για εκεί». Μετά το ίδιο συνέβη και στη Β’ Εθνική. Ο προπονητής δεν έχει κατηγορία για εμένα. Αν ένας προπονητής είναι καλός μπορεί να σταθεί καλά και σε ανώτερη κατηγορία».

Για την «κατηγοριοποίση» των προπονητών:

«Το βλέπω γραμμένο στα ΜΜΕ. Δεν με πειράζει. Είναι σεβαστή η γνώμη του καθενός. Υπάρχουν 15-20 προπονητές που είναι γύρω από τη Super League 1. Κάποια στιγμή δεν θα βγουν νέα παιδιά να αναλάβουν; Θα πρέπει τότε να… «ταριχευθούν»; Τιμώ και σέβομαι όλους τους προπονητές. Ειδικά για έμπειρους και μεγάλους ανθρώπους. Δεν πρέπει να σκεφτούν κάποιοι παράγοντες πως υπάρχουν όμως κι άλλοι καλοί προπονητές;».

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *