Type to search

NBA Κεντρική ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεμπρόν: “Κάθε φορά που ακούω τη λέξη Ορλάντο παθαίνω μετατραυματικό στρες”.

Share

Τι κι αν κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα με τους Λέικερς στο bubble του Ορλάντο; Ο Λεμπρόν Τζέιμς δε θέλει ούτε να ακούει τη λέξη.

Η σεζόν 2019-2020 ήταν ιστορική. Το πρωτάθλημα διεκόπη για 144 ημέρες μετά τη διάγνωση του Ρούντι Γκομπέρ με κορωνοϊό, λίγο πριν τον αγώνα με τους Θάντερ. Ακολούθησε η “φούσκα” στην Disney, με τους παίκτες να μένουν εκεί τουλάχιστον για 5 εβδομάδες, ενώ κάποιοι έφτασαν ακόμα και παραπάνω από 3 μήνες!

Ένας από αυτούς ήταν και ο βασιλιάς. Όπως όμως εξομολογήθηκε ο ίδιος στην εκπομπή του ” The Shop Uninterrupted”, κάθε φορά που αναφέρεται η πολιτεία της Φλόριντα παθαίνει μετατραυματικό στρες.

Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο να περιορίζεται κανείς για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς πολλές διεξόδους. Θυμηθείτε την περιπέτεια στην οποία είχε μπει ο Λου Γουίλιαμς όταν αντί να γυρίσει από άδεια προκαθορισμένη μέρα σταμάτησε σε ένα στριπτίζάδικο για…. καυτερές φτερούγες κοτόπουλο!

Ο δήμαρχος της πόλης είδε την δήλωση του Τζέιμς και τον κάλεσε για δείπνο, για να δει πλέον και την άλλη πλευρά της πόλης. Τώρα είναι λίγο δύσκολο να συναντηθούν λόγω playoffs. Πάντως όλοι ελπίζουν η περσινή χρονιά που διεξήχθη στο βουνό μόνο με εικονικούς φιλάθλους μεταξύ άλλων, να αποτελέσει μια μακρινή ανάμνηση.

 

Επιμέλεια: Γιώργος Διαλυνάς

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *