Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

Το Προμηθέας – Λαύριο θα έχει και τρίτο ημίχρονο

Share

Το Λαύριο επικράτησε του Προμηθέα Πάτρας με 81-74 και ολοκλήρωσε μια επική ανατροπή κλείνοντας θέση για τους τελικούς, ενώ είχε βρεθεί πίσω με 0-2 στη σειρά. Όμως οι πατρινοί κατέθεσαν 3 ενστάσεις για διαιτητικές αποφάσεις μετά τη λήξη του ματς, με αποτέλεσμα όλα να είναι πιθανά.

Το Λαύριο έγραψε τη δική του ιστορία με την πρόκρισή του στους τελικούς όμως αυτοί δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσουν. Ο Προμηθέας κατέθεσε 3 ενστάσεις μετά το τέλος του αγώνα και αναμένονται αποφάσεις.

Η σημαντικότερη από τις τρεις αφορά τη φάση με τα τρία αντιαθλητικά φάουλ. Ο Γκραντ κέρδισε το αντιαθλητικό από τον Κόζι και στη συνέχεια ο Γιάννης Αγραβάνης κλώτσησε τον Κόζι που ήταν πεσμένος, ο οποίος αντέδρασε. Οι διαιτητές είδαν το replay αλλά ο Αγραβάνης δεν αποβλήθηκε όπως έπρεπε μετά το αντιαθλητικό και ακολούθησαν οι 1/2 βολές του με το σκορ στο 77-73.

Οι διαιτητές απάντησαν στο φύλλο αγώνα ότι το φάουλ του Γιάννη Αγραβάνη δεν χρεώθηκε αντιαθλητικό. Μετά και τις ενστάσεις των Πατρινών, η διοργανώτρια αρχή δεν μπορεί να ορίσει την ημερομηνία των τελικών, με την απάντηση του ΕΣΑΚΕ να αναμένεται άμεση. Οι διαιτητές πάντως παραδέχθηκαν το λάθος τους και ρίχνουν το μπαλάκι στη γραμματεία. Ανάλογα με την κρίση που θα έχουμε είναι πιθανή και η επανάληψη του αγώνα. Οι τελικοί πάντως δεν μπορούν να αρχίσουν μέχρι να υπάρξει απόφαση, όποια κι αν είναι αυτή.

Οι άλλες 2 ενστάσεις αφορούν ένα φάουλ που χρεώθηκε στον Δημήτρη Αγραβάνη στο πρώτο δεκάλεπτο ενώ οι Πατρινοί ισχυρίζονται ότι το έκανε άλλος παίκτης και ένα καλάθι στο πρώτο ημίχρονο που υποστηρίζουν ότι κακώς μέτρησε μετά από μπλοκ του Αγκμπελέσε.

 

Επιμέλεια: Γιώργος Διαλυνάς

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *