Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Μπαράζ ανόδου: Στο κόκκινο η αγωνία

Share

Παναιτωλικός και Ξάνθη αναμετρώνται το απόγευμα στις 19:30,για το δεύτερο μεταξύ τους ματς,με τους Ακρίτες να έχουν το προβάδισμα μετά και την επικράτηση τους στο πρώτο παιχνίδι.

Στο Αγρίνιο είναι στραμμένα τα βλέμματα της φίλαθλης ποδοσφαιρικής Ελλάδας,αφού σήμερα το βράδυ θα γνωρίζουμε ποια εκ των δύο ομάδων,θα βρίσκεται στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Παναιτωλικός και Ξάνθη διασταυρώνουν τα ξίφη τους για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες,για να μάθουμε και την τελευταία ομάδα που θα εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην μεγάλη κατηγορία την νέα σεζόν.

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη στην πόλη της Ξάνθης με την ομώνυμη ομάδα να επικρατεί με ανατροπή του Παναιτωλικού με 2-1,οι Θρακιώτες έχουν ένα ισχνό προβάδισμα για την επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ μετά από ένα μικρό διάλειμμα ενός έτους.

Οι Αγρινιώτες από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να υπερκεράσουν το εμπόδιο του αντιπάλου τους,αφού γνωρίζουν πως με την επίτευξη ενός τέρματος και κρατώντας το μηδέν στην άμυνα θα παραμείνουν στην Σούπερ Λιγκ τουλάχιστον μία χρονιά ακόμα.

Όπως και να έχει,το απόγευμα στις 19:30,διακυβεύεται μια ολόκληρη κατηγορία και το μόνο σίγουρο είναι πως πέσουν κορμιά στην αρένα της Αιτωλοακαρνανίας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *