Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

«Εμφύλιος» στην Κωνσταντινούπολη για χάρη του Φορτούνη

Share

Την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη εξετάζουν, σύμφωνα με την τουρική Fanatik, τόσο η πρωταθλήτρια Μπεσίκτας, όσο και οι Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε. Τι αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ;

Σε ρυθμούς μεταγραφών έχουν ξεκινήσει ήδη να κινούνται οι ομάδες, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και ένα από τα ονόματα που «παίζουν» στο φετινό μεταγραφικό παζάρι είναι αυτό του Κώστα Φορτούνη, το όνομα του οποίο συνδέεται, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, με τις Μπεσίκτας, Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Fanatik, οι τρεις ομάδες από την Κωνσταντινούπολη έχουν ψηλά στις λίστες τους τον Κώστα Φορτούνη, με την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπεσίκτας να έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον., όπως ενημερωθήκατε χτες (24/05) με σχετικό δημοσίευμα. Ενδιαφέρον όμως το οποίο μένει ως εκεί και δεν έχει μετουσιωθεί σε κάτι περαιτέρω.

Υπενθυμίζεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα Μέσα της γειτονικής χώρας έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του διεθνή μεσοεπιθετικού, με τον 28χρονο να αποτελεί σταθερά πόλο έλξης ομάδων.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *