Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιμεόνε: «Ήθελα τον Σουάρες από τότε που ήταν στην Λίβερπουλ»

Share

Με τον αέρα του πρωταθλητή πλέον, ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, μίλησε ανοιχτά για τον Σουάρες ο οποίος έκανε μια εξαιρετική χρονιά και συνέβαλε στην κατάκτηση του τίτλου. Μάλιστα ο Σιμεόνε τόνισε πως τον ήθελε πριν καν πάει στην Μπαρτσελόνα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε μία ακόμη νίκη κόντρα στην Βαγιαδολίδ επικρατώντας με 2-1, το περασμένο Σαββάτο, και με αυτόν τον τρόπο «σφράγισε» το πρωτάθλημα. Για την ίδια την ομάδα είναι ο 11ος τίτλος συνολικά, ενώ για τον Σιμεόνε είναι ο δεύτερος με τους «ροχιμπλάνκος».

Φυσικά ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ισπανικού πρωταθλήματος ήταν ο Λουίς Σουάρες, που εκδιώχθηκε ουσιαστικά από την Μπαρτσελόνα και «απάντησε» στους Καταλανούς με 21 γκολ στη La Liga, και μάλιστα ο Σιμεόνε δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Ουρουγουανό στράικερ.

Ο 51χρονικός τεχνικός της Ατλέτικο δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχουν παίκτες που είναι εκλεκτοί και που έχουν ένα μαγικό ραβδί πάνω τους, όπως ο Σουάρες, που είναι νικητής. Ήρθε έχοντας ερωτηματικά μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα και με την επαναστατικότητα ενός 20 χρόνου, με ενθουσιασμό, που ήθελε να δείξει πως ήταν ακόμα ενεργός.

Όταν του μίλησα, το πρώτο πράγμα που είπα ήταν το εξής: “Κοίτα Λουίς, εμείς έχουμε ανάγκη τις νίκες και εσύ θέλεις να νικάς, η πόρτα είναι ανοιχτή”»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε συμπλήρωσε:

«Ήμουν χαρούμενος από την πρώτη ημέρα που μίλησα μαζί του, είχα ήδη μιλήσει μαζί του όταν ήταν στην Λίβερπουλ. Είχαμε κάνει και τότε προσπάθεια να τον πάρουμε αλλά είχε προτιμήσει να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα».

Ιωάννης Ρούσσος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *