Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεμπρόν Τζέιμς: “Ζητώ συγγνώμη, προσευχηθείτε για εμένα και τους εχθρούς μου”

Share

Ένα story στο Instagram, από τον Λεμπρόν Τζέιμς, που έγινε repost, έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, την ίδια στιγμή που εκείνος ζητάει από όλους να προσευχηθούν.

Διόλου θετικό δεν ήταν για τον “Βασιλιά” και τους Λέικερς το ξεκίνημα των playoffs, μετά το 1-0 που έκαναν στην σειρά οι Σανς (99-90). Για ένα ακόμη παιχνίδι, ο Τζέιμς τραυματίστηκε -ελαφρά μεν- στον ώμο, στο 3ο λεπτό της τελευταίας περιόδου και η πορεία των “λιμνανθρώπων” χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Τόσο οι δικοί του τραυματισμοί, όσο και των συμπαικτών του, που έβγαλαν την ομάδα από την προγραμματισμένη φετινή πορεία, φαίνεται να έχουν καταβάλει τον άσο των Λέικερς, που το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Η πιο πρόσφατη ανάρτησή του το μαρτυρά και με πολύ συγκεκριμένα λόγια αναφέρει:

Ζητώ συγνώμη αν δεν τηλεφωνώ ή δεν στέλνω πολύ συχνά στους φίλους και τους συγγενείς μου. Δεν είναι προσωπικό. Η ζωή κινείται γρήγορα και έχω ευκαιρίες και προσωπικούς στόχους, που οι περισσότεροι θα δουν μόνο στα όνειρα τους τα βράδια. Ο αγώνας αυτός που τρέχω είναι διαφορετικός από κάθε άλλο είδους αγώνα, που ο οποιοσδήποτε στην οικογένεια μου έχει δει. Ελπίζω να καταλαβαίνετε. Προσευχηθείτε για εμένα και τους εχθρούς μου”

 

Επιμέλεια: Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *