Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεμπρόν Τζέιμς: Πιο σοβαρός από όσο υπολόγιζαν ο τραυματισμός του

Share

Σε δύσκολη θέση φαίνεται να είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς και η ομάδα του που βλέπουν έναν σοβαρότερο τραυματισμό από αυτόν που είχαν υπολογίσει.

Ο προ διμήνου τραυματισμός του Τζέιμς στον αστράγαλο ταλαιπωρεί ακόμα τον ίδιο και προκαλεί πονοκεφάλους στους Λέικερς. Συγκεκριμένα μετά την θεραπεία που ακολούθησε, επέστρεψε και στο πρώτο κιόλας παιχνίδι του, βγήκε ξανά…off. Ο ίδιος, μάλιστα, στις δηλώσεις του με το πέρας του αγώνα είπε χαρακτηριστικά: «για πρώτο παιχνίδι μετά από έξι εβδομάδες αισθάνθηκαν εντάξει. Κινήθηκα καλά, αλλά ο αστράγαλός μου με ενόχλησε σε κάποιες στιγμές. Θεωρώ πως ήταν μια καλή αρχή. Η αποθεραπεία μου καθημερινά μου έπαιρνε περισσότερο χρόνο από τον ύπνο μου. Για έξι εβδομάδες μόνο αυτό έκανα γιατί βιαζόμουν να επιστρέψω. Μένουν μόνο εννιά παιχνίδια ακόμη για το τέλος της κανονικής περιόδου. Ήξερα πως δε θα ήμουν πίσω στο 100%. Είναι αδύνατο . Πιστεύω πως ποτέ ξανά δε θα βρεθώ στην καριέρα μου στο 100%».

Πηγές του ESPN, και συγκεκριμένα ο Βοϊναρόφσκι έγραψε εχθές: «Είναι πιθανό ο Τζέιμς να χάσει ακόμα περισσότερα παιχνίδια, δουλεύει για να νιώσει καλά τον αστράγαλο του, που τον κράτησε 6 εβδομάδες εκτός, πριν επιστρέψει για δύο ματς. Ο Τζέιμς θα προχωρήσει προσεκτικά με τον τραυματισμό του αστραγάλου του, καθώς πλησιάζουν τα playoffs».

To έργο των playoffs γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, με τον Λεμπρόν να μένει καθηλωμένος εκτός παρκέ, τον Σρέντερ να είναι αδύνατο να βοηθήσει για τουλάχιστον 10 ημέρες ακόμα και τον Άντονι Ντέιβις να προσπαθεί να βρει ρυθμό μετά την πολύμηνη απουσία του.

 

Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *