Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ο Μάρκανεν θέλει να αγωνιστεί στο πλευρό των Ντόντσιτς και Πορζίνγκις»

Share

Ο Λάουρι Μάρκανεν βλέπει τον εαυτό μακριά από τους Σικάγο Μπουλς και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των Chicago Sun Times Τζον Κόλεϊ, θέλει να μετακομίσει στο Ντάλας για να παίξει στο πλευρό των Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις. 

Οι μέρες του Λάουρι Μάρκανεν στους Σικάγο Μπουλς φαίνεται πως τελειώνουν καθώς ο Φινλανδός πάουερ-φόρνγουορντ δεν θέλει να συνεχίσει στην πολιτεία του Ιλινόις. Ο δημοσιογράφος των Chicago Sun Times Τζον Κόλεϊ ανέφερε πως επιθυμία του παίκτη είναι να μετακομίσει στην Δύση και το Τέξας για να φορέσει τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς, στο πλευρό των Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις.

«Πού θα καταλήξει ο Λάουρι Μάρκανεν; Το μέρος που θέλει να αγωνιστεί είναι οι Ντάλας Μάβερικς, στο πλευρό των Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις. Οι Μάβερικς έχουν αρκετό χώρο στο σάλαρι καπ φέτος, ενώ ήταν μέτριοι πίσω από την γραμμή των τριών πόντων. Ωστόσο ο Πορζίνγκις με τον Μάρκανεν είναι δύο παίκτες με πολλές κοινές δεξιότητες και θα είναι δύσκολο να ταιριάξουν».

Ο Λάουρι Μάρκανεν θα είναι restricted free agent αυτό το καλοκαίρι, με τους Σικάγο Μπουλς να έχουν το δικαίωμα να «ματσάρουν» οποιαδήποτε προσφορά για τον Φινλανδό και να τον κρατήσουν στο «United Center». Ο απόφοιτος του Αριζόνα επελέγη στο νούμερο εφτά του ντραφτ του 2017 με στόχο να αποτελέσει ένα ισχυρό κομμάτι στην προσπάθεια αναδόμησης της ομάδας.

Η φετινή χρονιά όμως αποδείχθηκε πολύ κακή για τον Φινλανδό, ο οποίος κατέγραψε τους χειρότερους μέσους όρους του σε λεπτά συμμετοχής, πόντους, ασίστ, ριμπάουντ, κλεψίματα και τάπες, ενώ στην διάρκεια της σεζόν έχασε το ρόλο του στάρτερ και ξεκίνησε αρκετά παιχνίδια από τον πάγκο.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *