Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούμαν: «Οι παίκτες δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει»

Share

Ο Ρόναλντ Κούμαν, μετά την εκτός έδρας επικράτηση (1-0) της Μπαρτσελόνα επί της Εϊμπάρ (22/05), εξέφρασε ξεκάθαρα την αποψή του πως τα χαμηλά επίπεδα απόδοσης των παικτών, ευθύνονται για τη φετινή αποτυχημένη σεζόν.

Η αποτυχία κατάκτησης του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα έχει φέρει νεύρα στο «στρατόπεδό» της, κάτι που έγινε εμφανές μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικές της σεζόν. Η «ηλεκτρική» καρέκλα στην οποία κάθεται ο Ολλανδός προπονητής, αφού το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα κρίνεται «θολό», φάνηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του ματς του Σαββάτου (22/05) με την Εϊμπάρ.

Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 1-0 εκτός έδρας και μπορεί να θεώρησαν πως χρύσωσαν το «χάπι» καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας ουσιαστικά «άδειασε» τους παίκτες, με τις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Για μένα, αυτή η ομάδα δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει να είναι η Μπαρτσελόνα. Δεν είναι αυτό που θέλουμε. Αυτό το γνωρίζω, όλοι στον σύλλογο το έχουν καταλάβει αυτό. Η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί σε έναν μεγάλο βαθμό», ανέφερε ο Κούμαν. Η σεζόν δεν ήταν καλή για εμάς φέτος, αλλά δεν ήταν και χάλια. Δεν μπορούσες να ζητήσεις το νταμπλ από μια ομάδα που έχει κάνει τόσες πολλές αλλαγές!», ήταν τα λόγια του

Φάνης Τσοκανάς 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *