Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

Παναθηναϊκός- ΑΕΚ: Ποιος θα κάνει το 2/3;

Share

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ απόψε (23/5, 21:00, ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ για το Game 3 στην ημιτελική φάση της Basket League. Η σειρά κλείνει στις 3 νίκες και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1.

Ενώ ο Προμηθέας νίκησε το Λαύριο και έφερε την σειρά στο 2-0, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, το άγχος μεταφέρεται σε Αθηναϊκό έδαφος. Για την νίκη που θα δώσει προβάδισμα…τελικού πηγαίνουν και οι δύο ομάδες στο γήπεδο σήμερα, έχοντας αφήσει πίσω τις αναμετρήσεις που τους έφεραν ισόπαλους.

Στο πρώτο μεταξύ τους game, ο Παναθηναϊκός έφτασε “αγκομαχώντας” στο 1-0 με 78-72 , με την αστοχία στα τρίποντα και τα 17 λάθη που πλήγωσαν τον αντίπαλο ως…highlights της βραδιάς. Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος ήταν εκ των μοναδικών “survivors”, αφού χάρισε στον “Εξάστερο” 18π.,, τους οποίους συνδύασε με 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Το 1-1 ακολούθησε, με την τυπικά γηπεδούχο ΑΕΚ, σε εκείνη την αναμέτρηση που οι παίκτες της επικράτησαν 92-80, έχοντας τον Ντάριλ Μέικον σε…ξέφρενη φόρμα (23π.) και ανατρέποντας μία διαφορά 15 πόντων. Ήταν η πρώτη της νίκη φέτος επί του Παναθηναϊκού και μάλιστα με ένα δεύτερο ημίχρονο σε “μονοπώλιο”. Μορέιρα και Γκίκας έγραψαν άξια τα ονόματά τους δίπλα σε αυτό του Μέικον, με τον δεύτερο να ξεκινά την αντεπίθεση.

Στο τρίτο παιχνίδι, οι δύο ομάδες θα έχουν -στο περίπου- τις γνωστές απουσίες με τον Βαγγέλη Αγγέλου να έχει, πλέον, στην διάθεσή του τον Μωραϊτη, αλλά να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λάνκφορντ, Σλότερ και Ρογκαβόπουλου. Από την άλλη ο Όντετ Κάτας, δεν θα έχει στην διάθεσή του για ακόμη μία φορά τους Νέντοβιτς, Καλαϊτζάκη και Μαντζούκα.

 

Επιμέλεια: Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *