Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Νιου Γιορκ Νικς: Με 15.000 θεατές στο πλευρό τους στα παιχνίδια κόντρα στην Ατλάντα!

Share

Οι Νιου Γιορκ Νικς φέτος ζουν το όνειρο αφού όχι μόνο προκρίθηκαν στα Playoffs μετά από 8 ολόκληρα χρόνια αλλά το έκαναν με κυρίαρχο τρόπο τερματίζοντας στην 4η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, πίσω μόνο από Φιλαδέλφεια, Μπρούκλιν και Μιλγουόκι, έχοντας και το πλεονέκτημα της έδρας στον πρώτο γύρο κόντρα στους Ατλάντα Χοκς.

Μάλιστα, το πλεονέκτημα αυτό ενδέχεται να το ζήσουν για τα καλά αφού στα δύο πρώτα ματς θα έχουν στο πλευρό τους 15.000 φιλάθλους, αριθμός πρωτοφανής αλλά και ρεκόρ για τη φετινή ελέω πανδημίας σεζόν του ΝΒΑ! Φυσικά, παράγοντες όπως ο εμβολιασμός στις ΗΠΑ αλλά και η εμφάνιση των self test συνέβαλαν καταλυτικά προκειμένου να επανέρχεται με αργό αλλά σταθερό ρυθμό η κανονικότητα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την οποία πρώτη και καλύτερη αναμένεται να βιώσει η ομάδα της Νέας Υόρκης.

Κατά τη διάρκεια της Κανονικής Περιόδου, οι Νικς μπορούσαν να υποδεχτούν μόνο μέχρι 1.980 φιλάθλους, αριθμός που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πρόκειται να δούμε στα πρώτα ματς της postseason για λογαριασμό της ομάδας του Τζούλιους Ραντλ και του Ντέρικ Ρόουζ.

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *