Type to search

ΑΡΗΣ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Μάντζιος: Είμαστε στεναχωρημένοι- Με αυτή τη νίκη θα κλείδωνε η πρόκριση στην Ευρώπη”

Share

Δεν ικανοποίησε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο, καθώς τού στέρησε πολύτιμους βαθμούς για το κυνήγι της 2ης θέσης όσο και για την μαθηματική εξασφάλιση της πρόκρισης στην Ευρώπη.

Ο Άρης ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη, για τα πλέι όφ της Σούπερ Λιγκ. Το χαμένο πέναλτυ του Μπρούνο Γκάμα στο 89’, στέρησε από τον Άρη μία πιθανή νίκη και την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Conference League. Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, δήλωσε πως το αποτέλεσμα στεναχώρησε την ομάδα, καθώς θα κρατούσε την 2η θέση και το Conference League.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του:

«Ήμασταν κοντά σε μια νίκη που θέλαμε για να κλειδώσουμε την υπόθεση πρόκριση και να είμαστε και κοντά στη 2η θέση. Δυστυχώς, δεν ήρθε αυτό που θέλαμε, μείναμε στην ισοπαλία. Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια, όχι απογοήτευση έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε άλλα 3 παιχνίδια και πρέπει να είμαστε δυνατοί σε αυτά».

Για την ανανεωμένη εμφάνιση της ομάδας του ανέφερε:

«Συμφωνούμε, γιατί είχαμε κάποιες μέρες παραπάνω να ξεκουραστούν τα παιιδά. Βγάλαμε κάποια ενέργεια. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς αλλά συνεχίζουμε».

Τέλος, για τις αναγκαστικές αλλαγές των Δεληζήση και Τζέγκο:

«Αναγκαστήκαμε και αλλάξαμε τα πλάνα μας στις δύο αναγκαστικές αλλαγές, θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι. Το πέναλτι το έχασε ο Μπρούνο [Γκάμα], ένας από τους καλύτερους σε εκτελέσεις. Θα μπορούσαμε με νίκη να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την Ευρώπη, συνεχίζουμε».

Οι δηλώσεις των παιχτών του Άρη, Μπεναλουάν και Σάκιτς, σχετικά με το αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό,

Σάκιτς: “Εμείς ευθυνόμαστε για το αποτέλεσμα”

“Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με καλύτερες προσπάθειες για εμάς. Είχαμε 3-4 φάσεις που θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τη φάση με το χαμένο πέναλτι – συμβαίνουν αυτά – και έπειτα το δοκάρι. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μπροστά την ποιότητα να κάνει ζημιά, αφήσαμε μια φάση και την εκμεταλλεύτηκαν για να σκοράρουν. Μπορούμε να πούμε ότι ευθυνόμαστε εμείς που δεν κερδίσαμε σήμερα”

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια:

“Ναι, υπάρχουν πράγματα με τα οποία είμαι ικανοποιημένος σήμερα. Δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα και αυτές είναι δύο πολύ σημαντικές ιδιότητες για μια ομάδα. Φτάσαμε κοντά στη νίκη και είναι η δεύτερη φορά που φτάνουμε κοντά στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτι πολύ σπουδαίο δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όλα αυτά μας δίνουν αισιοδοξία για τα επόμενα παιχνίδια”

Μπεναλουάν: “Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για τη δεύτερη θέση”

«Η ομάδα ήταν καλή δημιούργησε θα έπρεπε να το καθαρίσουμε αλλά δείξαμε σημαντικά πράγματα. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς αλλά ο ένας βαθμός μας βοηθάει στη μάχη που δίνουμε».

Για την σημαντικότητα του βαθμού:

«Είναι σημαντικός στη μάχη που δίνουμε για τη δεύτερη θέση. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς αλλά κρατάμε τον έναν βαθμό και θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι για να μείνουμε στη δεύτερη θέση».

Για την συνέχεια των πλέι οφ:

«Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός είναι έξι καλές ομάδες πρέπει όλοι να είμαστε περήφανοι στο τέλος και θα δώσουμε μάχη για αυτό»

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *