Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Παναθηναϊκός: Χωρίς νέα προβλήματα για τον αυριανό «τελικό»

Share

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμάσια του για τον αυριάνο (5/5, 19:30) εντός έδρας «τελικό» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Λάζλο Μπόλονι να μην υπολογίζει μόνο στον Ιωαννίδη και τον μακροχρόνια τραυματία Κουρμπέλη. 

Η έξοδος στην Ευρώπη έχει δυσκολέψει για τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να αντιμετωπίζουν καθένα από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια σαν «τελικό». Με αυτό στο μυαλό τους θα υποδεχθούν αύριο (5/5, 19:30) τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερλιγκ.

Το τριφύλλι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με την σημερινή απογευματική προπόνηση στο Κορωπί. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι. Ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά το διάστρεμμα που υπέστη στον αστράγαλο και δεν θα δώσει το παρών στον αγώνα. Το ίδιο θα συμβεί και με τον μακροχρόνια τραυματία Δημήτρη Κουρμπέλη που συνέχισε τις ειδικές ασκήσεις για τον τραυματισμό του.

Ο Λάζλο Μπόλονι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και μετά το τέλος της πρόπονησης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Αρκάδες. Αυτή είναι η εξής: Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *