Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ολυμπιακός: Αποστολή με εκπλήξεις για τον αγώνα με τον Άρη

Share

Ο Πέδρο Μαρτίνς επεφύλασσε κάποιες εκπλήξεις στην απόστολη του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι (5/5, 17:15) απέναντι στον Άρη για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερλιγκ, αφήνοντας εκτός τον Παπασταθόπουλο και βάζοντας σε αυτή τον 16χρονο Καλογερόπουλο. 

Με το πρωτάθλημα της Σούπερλιγκ να έχει κριθεί, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δώσει την ευκαιρία και χρόνο συμμετοχής σε νέους ποδοσφαιριστές. Ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός, Αλέξανδρος Καλογερόπουλος αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Όχι μόνο μπήκε στην αποστολή, αλλά ενδέχεται να ξεκινήσει και βασικός, καθώς πλην του Ρούμπεν Σεμέδο δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής για αυτή τη θέση. Μπα και Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι τραυματίες, ενώ ο Παπασταθόπουλος έμεινε εκτός.

Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα (5/5, 17:15) απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ο Πορτογάλος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα.

Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη:  

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *