Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Τότεναμ: Σε πρώτο πλάνο Τεν Χαγκ και 4 παίκτες από τον Άγιαξ!

Share

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως έχει “κλειδώσει” την περίπτωση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν για την θέση του προπονητή, όπερ και σημαίνει πως η Τότεναμ να πρέπει να κοιτάξει αλλού προκειμένου να βρει τον επόμενο τεχνικό της με τον Έρικ Τεν Χαγκ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο ενώ στο στόχαστρο έχουν μπει και 4 παίκτες του Άγιαξ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της express.co.uk, η απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο έφερε προσωρινά τον Ράιαν Μέισον στο τιμόνι της ομάδας του Λονδίνου προκειμένου να υπάρξει χρόνος από την πλευρά των ιθυνόντων για την εύρεση του επόμενου μεγάλου προπονητή. Βασικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι ο Έρικ Τεν Χαγκ ο οποίος είχε αντιμετωπίσει την Τότεναμ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ προ δύο ετών όταν οι “Σπερς” είχαν προκριθεί  στον τελικό εις βάρος του Άγιαξ με το μυθικό χατ-τρικ του Λούκας Μόουρα και το νικητήριο γκολ του στις καθυστερήσεις της ρεβάνς του Άμστερνταμ.

Οι άνθρωποι της Τότεναμ κάνουν λόγο για έναν σπουδαίο προπονητή ο οποίος, μάλιστα, οδηγεί τον “Αίαντα” σε έναν ακόμη εγχώριο τίτλο. Πληροφορίες λένε πως η άφιξη του Τεν Χαγκ στο Λονδίνο θα φέρει και 4 μεταγραφές από τις τάξεις της ολλανδικής ομάδας με τις φήμες να σχετίζονται συγκεκριμένα με τους Ντέβιντ Νέρες, Ντούσαν Τάντιτς, Ράιαν Γκράβενμπερχ και Άντονι. Μάλιστα, αν επιτευχθεί η προσθήκη του Νέρες στην ομάδα της Αγγλίας, τότε θα δημιουργηθεί μια πολύ καλή τριάδα μαζί με τους Κέιν, Σον, γεγονός που θα ανεβάσει κατά πολύ τα επίπεδα ποιότητας της επιθετικής γραμμής των Λονδρέζων.

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *