Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Την Παρασκευή (04/09) το Δ.Σ. για συνοπτικό πρόγραμμα και κλήρωση

Share

Την Παρασκευή (04/09) στις 12:30, μέσω τηλεδιάσκεψης, θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της Super League για την έγκριση του συνοπτικού προγράμματος και την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Η Super League ανακοίνωσε ότι η τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. θα γίνει την Παρασκευή (04/09) στις 12:30 μ.μ. Σκοπός αυτής της τηλεδιάσκεψης είναι η έγκριση του συνοπτικού προγράμματος και η κλήρωση των αγωνιστικών της νέας σεζόν του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (02/09) αναβλήθηκε η Γ.Σ. λόγω μη απαρτίας, αφού οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο (Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και Βόλος), με την στήριξη ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, απείχαν μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους. Βέβαια, εκφράζεται αισιοδοξία πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.

Η ανακοίνωση της Super League:

“Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 4/9/2020 στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση συνοπτικού προγράμματος αγώνων Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21.

2/ Θέματα κλήρωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 .

3/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21.

4/ Σχέσεις με ΕΠΟ.

5/ Διάφορα.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.”

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *