Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Λαμία – ΑΕΛ 0-0: “Κόλλησαν” στο μηδέν στη Φθιώτιδα

Share

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και τη Λάρισα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις και τη Λάρισα να συνεχίζει τη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Το αποτέλεσμα αυτό διατηρεί τη Λαμία μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις και τη μάχη της παραμονής, την ώρα που η Λάρισα ισοβαθμεί εκ νέου με τον Παναιτωλικό, στη μεγάλη μάχη που δίνει προκειμένου να αποφύγει σε πρώτο σκέλος τον άμεσο υποβιβασμό και ει δυνατόν και τα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

Το ματς

Παρά το γεγονός πως οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αμυντικογενείς προσεγγίσεις, το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό στα πρώτα λεπτά. Η Λαμία πίεζε στα πρώτα μέτρα της Λάρισα, την ώρα που οι Θεσσαλοί αναπτύσσονταν κυρίως από τα δεξιά και στο 12′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή με τον Στίφλερ, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Επασί. Η είσοδος του Ρόμανιτς στον αγωνιστικό χώρο έδωσε άλλο αέρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι απείλησαν διαδοχικά με τον Μαρτίνεθ και τον Μπεχαράνο, χωρίς όμως να φτάσουν στο στόχο. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου, ο Ντέλετιτς ήταν αυτός που βγήκε μπροστά για την ομάδα του Γρηγορίου, με τον εξτρέμ να στοχεύει δύο φορές στο δοκάρι, μη μπορώντας να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Στο β’ ημίχρονο μπορεί η Λάρισα να γύρισε την τακτική της αγωνιζόμενη με τρία σέντερ μπακ, όμως και πάλι η Λαμία ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έστειλαν και τη μπάλα στα δίχτυα στο 69′ με τον Ντέλετιτς, όμως ακυρώθηκε στη συνέχεια, με τον Σέρβο να είναι εκτεθειμένος. Η είσοδος του Πινάκα από πλευράς Λάρισας προσπάθησε να τονώσει την επιθετική λειτουργία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι απείλησαν ουσιαστικά στο 85′ με τον Τσότσιτς να πιάνει την κεφαλιά, όμως ο Επασί δήλωσε παρών.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Σκόνδρας, Μαρτίνεζ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπιάρνασον (Ρόμανιτς 21′), Ντέλετιτς (Βασιλακάκης 89′), Καραμάνος
ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Ναγκι, Στίφλερ (Πινακάς 72′), Ντουρμισάι, Γιακιμόφσκι, Μουκαντζό (Ζίζιτς 46΄), Τσόσιτς, Μπέρτος (Καρανίκας 88΄), Μαξιμένκο, Ακούνια, Κολομπίνο (Μιλοσάβλιεβιτς 61′), Νικολιάς (Μπεν Χατίρα 46′)

Περισσότερα σε λίγο…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *