Type to search

ΓΙΟΥΡΟ ΚΑΠ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τεόντοσιτς: Η αποτυχία της Βίρτους τον οδηγεί εκτός ομάδας

Share

Πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Μίλος Τεόντοσιτς από τη Βίρτους Μπολόνια στο τέλος της σεζόν, μετά και την αποτυχία των Ιταλών να προκριθούν στον τελικό του Eurocup και συνακόλουθα στη Euroleague της νέας σεζόν.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι πολύ πιθανό να αναζητήσει από το προσεχές καλοκαίρι ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος σούπερ σταρ που αγωνίζεται τα τελευταία 2 χρόνια στη Βίρτους Μπολόνια, μετά και την επιστροφή του στη Γηραιά Ήπειρο, με τους Ιταλούς να έχουν δημιουργήσει ένα πλάνο προκειμένου να βρεθούν στη Euroleague μετά από πολλά χρόνια απουσίας και… κακουχιών της ομάδας.

Η αποτυχία της ομάδας από το Βορρά της Ιταλίας στα ημιτελικά του Eurocup, αφήνει εκτός Euroleague την ομάδα για τη νέα σεζόν, περιμένοντας μήπως και λάβει wild card, αν και τα… κουκιά είναι μετρημένα. Δύο θέσεις μένουν κενές για την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, από τις οποίες η μία θα δοθεί, πιθανότατα, στην πρωταθλήτρια της Αδριατικής Λίγκας και η δεύτερη στην πρωταθλήτρια της VTB League, εκτός αν ανακηρυχθεί η ΤΣΣΚΑ, οπότε θα καταλήξει στη φιναλίστ των τελικών.

Με αυτά τα δεδομένα, το μέλλον του Τεόντοσιτς φαντάζει δυσσοίωνο στη Βίρτους, μιας και ο Σέρβος δημιουργός είχε σαν απώτερο στόχο την επιστροφή του στη Euroleague, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο αναζήτησης νέας στέγης. Με τον Τεόντοσιτς να βρίσκεται στο μεταγραφικό παζάρι, δεν θα είναι λίγες οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την υπογραφή του.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *