Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ένα βήμα πιο κοντά στ’ αστέρια με οδηγό τον Τζόλη

Share

Με τον Χρήστο Τζόλη να οδηγεί την ομάδα, ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Μπεσίκτας και έκλεψε την νίκη-πρόκριση που του εξασφαλίζει ευρωπαϊκή συμμετοχή τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο.

Νικητής βγήκε ο ΠΑΟΚ από την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, νικώντας την με 3-1. Έτσι, ο “δικέφαλος του βορρά” πήρε την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά εξασφάλισε ακόμη και την συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα σε περίπτωση αποκλεισμού.

Πολυτιμότερος παίκτης του ματς, ο 18χρονος Χρήστος Τζόλης ο οποίος, για ακόμη μια φορά, απέδειξε την αξία του σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ στον Δημήτρη Πέλκα.

Ο ίδιος ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αποθέωσε τον μικρότερο συμπαίκτη του με σχόλιό του στα social media γράφοντας “Είναι η στιγμή σου, το αξίζεις παικταρά μου! Από αύριο κάτω το κεφάλι και δουλειά, έχουμε δρόμο μπροστά μας”.

Το τέρμα για την Μπεσίκτας σκόραρε ο Κάιλ Λάριν ενώ ο τερματοφύλακάς της, ο 19χρονος Έρσιν Ντεστανόγλου, απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Τσούμπα Άκπομ.

Η κλήρωση για τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Δευτέρα (31/08) και οι υποψήφιοι είναι οι Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου και Γάνδη.

Η πρόκριση αυτή έστειλε την Ελλάδα στην 17η θέση της κατάταξης της UEFA με 21.200 βαθμούς, πηγαίνοντας στο +100 από την Ελβετία.

Επιμέλεια: Ξανθίππη Δασκαλάκη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *