Type to search

EUROPA LEAGUE ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΔΙΕΘΝΗ Ελλάδα ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΣΕΡΙΕ Α ΣΕΡΙΕ Α ΣΕΡΙΕ Α

Αταλάντα: Μεταγραφική ενίσχυση με Τζερεμί Μπογκά πριν τον Ολυμπιακό

Share

Στην ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής μεταγραφής φαίνεται πως οδεύει η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Αταλάντα, καθώς φαίνεται πως είναι έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση του Τζερεμί Μπογκά της Σασουόλο, για 22 εκατομμύρια ευρώ.

Τι και αν η Αταλάντα εντυπωσιάζει για ακόμη μια χρονιά, όντας στη 4η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος σε απόσταση 8 βαθμών από τη κορυφή ενώ  βρίσκεται ακόμη και σε ευρωπαϊκή τροχιά, μιας και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει μια θέση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, αυτό δεν αφήνει τους «Μπεργκαμάσκι» να επαναπαυθούν στο μεταγραφικό «παζάρι».

Η προσεχώς αντίπαλος του Ολυμπιακού προχωρά στην ολοκλήρωση μιας αρκετά σημαντικής μεταγραφής, καθώς δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αλλά και «τιτιβίσματα» στο Twitter από τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, κάνουν λόγο για μεταγραφή του Τζερεμί Μπογκά από τη Σασουόλο στην Αταλάντα με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται ως «τελειωμένη».

Ο 24χρονος εξτρέμ από την Ακτή Ελεφαντοστού που φέτος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη Σασουόλο έχοντας «μοιράσει» και 3 ασίστ σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις τις επόμενες ώρες και να γίνει «κάτοικος» Μπέργκαμο για τα επόμενα 5 χρόνια.

Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 22 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχουν προστεθεί και επιπλέον χρήματα τα οποία η Αταλάντα θα πρέπει να καταβάλει στην Σασουόλο έπειτα από επίτευξη ορισμένων στόχων που έως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί.

 

 

Γιώργος Αυλακιώτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *