Type to search

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ Κεντρική ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πορτογάλος διαιτητής στο Άιντραχτ – Ολυμπιακός, Βέλγος στο Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ

Share

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Φρανκφούρτη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπου θα αντιμετωπίζει την Άιντραχτ. Στόχος των Πειραιωτών είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, ει δυνατόν η νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η UEFA ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» της για το παιχνίδι στο στάδιο της γερμανικής πόλης, με τον Τιάγκο Μαρτίνς να είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος διαιτητής θα βρεθεί για δεύτερη φορά απέναντι σε ελληνική ομάδα, μια και είχε «σφυρίξει» το ματς του ΠΑΟΚ με την Γρανάδα στην Ισπανία που είχε ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα (0-0).

Βοηθοί του 41χρονου ρέφερι θα είναι οι Λουίς Κάμπος και Πέδρο Αλμέιδα. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Έλντερ Μαλέιρο, ενώ στο VAR θα είναι οι Ζοάο Πινέιρο και Λουίς Γκουντίνιο, άπαντες από την Πορτογαλία.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απέναντι στους Σκανδιναβούς στην πρωτεύουσα της Δανίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa Conference League. Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Στο παιχνίδι στο Parken «άρχοντας» θα είναι ο Έρικ Λάμπρεχτς από το Βέλγιο. Στο… πλευρό του θα είναι οι Ριέν Βανιζέρε και Γιο ντε Βερντ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Νέιθαν Βερμπούμεν, άπαντες Βέλγοι.

Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Βέλγος ρέφερι θα βρεθεί στο… δρόμο ελληνικής ομάδας, τουλάχιστον σε επίπεδο ανδρών, καθώς στο παρελθόν είχε παίξει σε ματς της Εθνικής Ελλάδας Κ17 και παιχνίδι της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στο UEFA Youth League.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Συλλέκτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *