Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλείστηκε χωρίς αγώνα η Σλοβάν Μπρατισλάβας

Share

Τον αποκλεισμό την Σλοβάν Μπρατισλάβας επέβαλε η UEFA, λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού στην ομάδα, καθώς δεν βρέθηκε λύση στο θέμα διεξαγωγής του αγώνα με την ΚΙ Κλάκσβικ.

Η Σλοβάν Μπρατισλάβας ταξίδεψε στο Τορχσβαν με σκοπό να παίξει με την ΚΙ Κλάκσβικ όμως κατά την άφιξή τους διαπιστώθηκε πως ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας ήταν θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το ματς που ήταν προγραμματισμένο στις 19/08.

Στην ομάδα επιβλήθηκε καραντίνα 14 ημερών από την κυβέρνηση ενώ παράλληλα ζητήθηκε να έρθει αποστολή από τις ακαδημίες προκειμένου να παίξει τον αγώνα. Το γεγονός αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους Σλοβάκους, οι οποίοι ζητούσαν να αγωνιστούν οι υγιείς παίκτες και υποστήριζαν πως δεν τους άφηναν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Η ομάδα των ακαδημιών δεν θέλησε να ταξιδέψει στα Νησιά Φερόε φοβούμενη μήπως νοσήσει από τον ιό, προκαλώντας έτσι την αντίδραση της UEFA η οποία απέκλεισε εν τέλει την ομάδα. Συνεπώς, η ΚΙ Κλάκσβικ θα παίξει κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις για τον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με τον καινούριο κανονισμό της UEFA, οι ομάδες που διαπιστώνεται πως έχουν θετικό κρούσμα και παίζουν εκτός έδρας θα αποβάλλονται αυτόματα. Το ίδιο συνέβη με τις δύο ομάδες του Κοσσόβου, Ντρίτα και Πριστίνα, οι οποίες αποκλείστηκαν δίχως να αγωνιστούν από τον προ-προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *