Type to search

Κεντρική ΤΕΝΝΙΣ

Ξεκινά την ‘‘χωμάτινη’’ σεζόν η Σάκκαρη

Share

Πρεμιέρα στα χωμάτινα court κάνει στις 19 Απριλίου η Μαρία Σάκκαρη αρχής γενομένης από το τουρνουά Porsche Grand Prix Open της σειράς WTA 500 στην Στουτγάρδη της Γερμανίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά την φανταστική πορεία της στο Μαϊάμι έως τα ημιτελικά της διοργάνωσης, προτίμησε να αποσύρει την συμμετοχή της από το Τσάρλεστον των ΗΠΑ, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της και να ξεκινήσει την χωμάτινη σεζόν από την Γερμανική πόλη. Εκεί θα παρευρευθούν κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου τένις, με Χάλεπ, Σβιτολίνα, Μπάρτι, Πλίσκοβα, Κβίτοβα και Σαμπαλένκα να είναι κάποια από αυτά.

Η 25χρονη τενίστρια και Νο.19 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τις αντίπαλές της και να φτάσει στον τίτλο, με παρακαταθήκη τον τίτλο του 2019 στο Ραμπάτ και την παρουσία της στα ημιτελικά της Ρώμης του ίδιου έτους.

Επόμενοι σταθμοί για την Μαρία Σάκκαρη θα είναι η Μαδρίτη στις 26 Απριλίου, η Ρώμη στις 10 Μαΐου αλλά και ο μεγάλος ‘‘χωμάτινος’’ στόχος του Παρισιού-το Ρολάν Γκαρός στις 23 Μαΐου.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *