Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Αποτελέσματα, Βαθμολογίες και Highlights, 15/04

Share

Τέσσερα συναρπαστικά παιχνίδια περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα του NBA, με μεγάλα ντέρμπι και φυσικά την επιστροφή του Γιάννη ύστερα από απουσία 6 αγώνων.

Ατλάντα Χοκς – Μιλγουόκι Μπακς 108-120

Μεγάλη νίκη για τους Μπακς μέσα στην Ατλάντα με 120-108, σε ένα παιχνίδι που καλωσόρισαν τον Γιάννη ύστερα από απουσία 6 αγώνων, λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο. Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ χρησιμοποίησε τον Greek Freak μόλις για 25 λεπτά, καθώς δεν ήθελε να τον επιβαρύνει ύστερα από απραξία 2 εβδομάδων, βλέποντας τον τρέχων MVP να σημειώνει 15 πόντους και να κατεβάζει 5 ριμπάουντ. Κορυφαίοι για τους Μπακς οι Χόλιντεϊ με 23 πόντους και 7 ασίστ και Μπρουκ Λόπεζ με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ. Πέραν της θετικής επιθετικής του απόδοσης ο Τζρου Χόλιντεϊ ήταν καθοριστικός και αμυντικά, δείχνοντας για ακόμα ένα παιχνίδι πως αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων περιφερειακών αμυντικών στο NBA, κρατώντας τον Τρε Γιανγκ στους μόλις 15 πόντους με 3/17 σουτ. Για τα γεράκια κορυφαίος ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 28 πόντους, έχοντας επιστρέψει για τα καλά από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στα μέσα της σεζόν.

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 101-119

Το τρένο του ασταμάτητου Στεφ Κάρι δεν σταμάτησε ούτε στο Κλίβελαντ, οδηγώντας την ομάδα του στην νίκη επί των Καβαλίερς με 119-101. Ο Στεφ σταμάτησε στους 33 πόντους αυτή τη φορά, έχοντας άξιους συμπαραστάτες του Γουίγκινς και Τοσκάνο-Άντερσον με 23 και 20 πόντους αντίστοιχα. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη των Γουόριορς με τον Κάρι σε αυτό το σερί να έχει μέσους όρους που ζαλίζουν, 41.5 πόντοι με 51% ευστοχία στα τρίποντα. Για τους γηπεδούχους οι προσπάθειες των Σέξτον(30 π.), Γκάρλαντ(20 π.) και Άλεν(17π., 14ρ.), δεν ήταν αρκετές για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Λος Άντζελες Λέικερς – Μπόστον Σέλτικς 113-121

Σπουδαίο διπλό για τους Σέλτικς, μέσα στο Λος Άντζελες με 121-113, στο μεγαλύτερο ντέρμπι στην ιστορία του NBA. Οι Λιμνάνθρωποι παρατάχθηκαν με τις γνωστές τις απουσίες των Λεμπρόν και Ντέιβις, και είδαν μάλιστα να τίθεται εκτός και ο Άντρε Ντράμοντ λόγω μικροενοχλήσεων. Χάρις στην φιλότιμη προσπάθεια των Χόρτον-Τάκερ(19π., 6ρ.,7ασ.) και Μαρκ Γκασόλ(18π.) οι Λέικερς ήταν άκρως ανταγωνιστικοί για τρεις περιόδους, δεν κατάφεραν να περιορίσουν όμως τον Τζέιλεν Μπράουν. Το άστρο του νεαρού φόργουορντ έλαμψε και σε αυτό το ματς οδηγώντας τους Σέλτικς στην 5η σερί νίκη τους, σημειώνοντας 40 πόντους.

Φοίνιξ Σανς – Σακραμέντο Κινγκς 122-114

Η μοναδική γηπεδούχος ομάδα που νίκησε τα ξημερώματα της Παρασκεύης ήταν οι Φοίνιξ Σανς επικρατώντας στο γήπεδό τους των Σακραμέντο Κινγκς με 122-114. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους «ήλιους» οι Έιτον με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ και Μπούκερ με 23 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι, που για ακόμα ένα παιχνίδι είδαν να προδίδονται από την κακή τους άμυνα, είχαν ως κορυφαίους τους Φοξ και Χιλντ με 27 και 24 πόντους αντίστοιχα.

Βαθμολογία Ανατολικής Περιφέρειας:

Βαθμολογία Δυτικής Περιφέρειας:

Παναγιώτης Θεοχάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *