Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Στα σκαριά το «The Pogmentary»

Share

Πόλ Πογκμπά και Amazon έδωσαν τα χέρια για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για την ζωή του με τίτλο “The Pogmentary”. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2022.

Το δικό του “Last Dance” μετά τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ετοιμάζει ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος μέσος των “κόκκινων διαβόλων” ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία French Amazon Official, για την δημιουργία και παραγωγή ενός αυτοβιογραφικού ντοκιμαντέρ, που θα ονομάζεται « The Pogmentary».

Ο Πολ Πογκμπά θα συνεργαστεί με τον διεθνή παραγωγό Black Dynamite της French Amazon Official, προκειμένου να φτιάξουν ένα ρεαλιστικό ντοκιμαντέρ, σχετικά με τις επιρροές του Γάλλου σούπερσταρ και όλα τα γεγονότα που σημάδεψαν την ζωή του και έκαναν όλους να μιλούν για το “φαινόμενο” Πογκμπά. Η καθημερινότητα του, η ζωή του καθώς και η καριέρα του στον χώρο του ποδοσφαίρου θα είναι το αντικείμενο της μίνι σειράς που όπως όλα δείχνουν, θα κάνει πρεμιέρα το 2022. Η κεντρική ιδέα του “Pogmentary”, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Amazon αναφέρει μεταξύ άλλων ότι « διακεκριμένα μέλη γνωστά στην παραγωγή ντοκιμαντέρ θα φροντίσουν ώστε να ανακαλύψει το κοινό άγνωστες πτυχές του εαυτού του και των παιδικών χρόνων του Πολ Πογκμπά, καθώς και άγνωστες οικογενειακές συζητήσεις, φιλικές συναντήσεις και ποδοσφαιρικές στιγμές του. Σκοπός είναι οι θαυμαστές του να μάθουν περισσότερα για την ζωή του αγαπημένου τους ποδοσφαιριστή, τα επιτεύγματα και τα όνειρα του για το μέλλον».

Λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος του ντοκιμαντέρ ή το ποσό που θα λάβει ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έχουν γίνει γνωστά από την εταιρεία παραγωγής. Με αυτή την κίνηση-ματ της French Amazon Official πρόκειται να ενισχυθεί και η ίδια η εταιρεία, καθώς θα αξιοποιήσει στο έπακρον την επιρροή του Πολ Πογκμπά στα σόσιαλ μίντια προς όφελος της, για περισσότερα κέρδη, κυρίως λόγω των διαφημίσεων στα εν λόγω μέσα.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *