Type to search

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λειψία: «20 εκατ. ευρώ για Νάγκελσμαν»

Share

Στα 20 εκατομμύρια ευρώ φέρεται να κοστολογεί μία πιθανή μετακίνηση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν η Λειψία! Με την Μπάγερν να φημολογείται ότι τον προορίζει για αντικαταστάτη του Φλικ, μια τέτοια «μεταγραφή» προπονητή θα αποτελούσε την ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Σύμφωνα με τον γερμανικό σταθμό Sport1, ο Νάγκελσμαν που δεσμεύεται με την Λειψία με συμβόλαιο μέχρι το 2023, θα μετακινηθεί στο Μόναχο, μόνο εάν οι «ταύροι» αποζημιωθούν με αυτό το πρωτοφανές για προπονητή ποσό.

Μέχρι σήμερα, τα πρωτεία της ακριβότερης «μεταγραφής» προπονητή κατέχει ο Αντρέ Βίλας Μπόας, για τον οποίο η Τσέλσι έβγαλε 15 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της το 2011, προκειμένου να πείσει την Πόρτο να τον παραχωρήσει.

Μένει να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, το οποίο προφανώς στηρίζεται στην έντονη φημολογία που υπάρχει, πως αντικαταστάτης του Γιοακίμ Λεβ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας μετά το φετινό Euro, θα είναι ο Χάνσι Φλικ. Αν αυτό εν τέλει πραγματοποιηθεί, τότε αναμένεται να υπάρξει θέμα «Νάγκελσμαν» στους Βαυαρούς.

Φάνης Τσοκανάς
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *