Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Eθνική Γερμανίας: Με Μίλερ και Χούμελς η αποστολή για το Euro 2020

Share

O Γιοακίμ Λεβ ανακοίνωσε την αποστολή των<<πάντσερ>> ενόψει του Euro 2020,  και συμπεριελάβε τόσο τον επιθετικό της Μπάγερν, όσο και τον αμυντικό της Ντόρτμουντ. 

Ό Τόμας Μίλερ, και ο Μάτ Χούμελς επιστρέφουν στην εθνική Γερμανίας, καθώς είδαν τα ονόμα τους στις επιλογές του Γιοακίμ Λεβ ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2020, το οποίο κάνει σέντρα στις 11 Ιούνιου.

Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές, μαζί με τον Τζερόμ Μπόατενγκ, είχαν “κοπεί” από την εθνική τον Νοέμβριο του 2018, με την αιτιολογία ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε αλλαγή σελίδας, ύστερα από την αποτυχία το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ωστόσο η εξαιρετική χρονιά που πραγματοποιεί ο Τόμας Μίλερ με την φανέλα της Μπάγερν δεν πέρασε απαρατήρητη απο τον Λεβ, και σε συνδυασμό με το τι δεν έχει ανώτερους επιθετικούς να καλέσει έφεραν την επιστροφή του Γερμανού στην εθνική ύστερα απο δυο χρόνια.

Απο την άλλη ο Ματ Χούμελς μπορεί να μην πραγματοποιεί και την καλύτερη του χρονιά με τα χρώματα της Ντόρτμουντ, όμως οι εναλλακτικές στα στόπερ δεν είναι πολλές.

Από εκεί και πέρα, η απουσία του Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν ήταν γνωστή, όπως και του Μάρκο Ρόις, κατόπιν συνεννόησης με τον Λεβ. Ο Κέβιν Φόλαντ διανύει τρομερή σεζόν στη Μονακό και παρότι δήλωνε ότι δεν είχε ελπίδες να επιστρέψει στην εθνική, κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2016.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Γερμανίας για το Euro 2020:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Μπερντ Λένο (Άρσεναλ), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Κέβιν Τραπ (Άιντραχτ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ματίας Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Ρόμπιν Γκόζενς (Αταλάντα), Κρίστιαν Γκίντερ (Φράιμπουργκ), Μάρσελ Χάλστενμπεργκ (Λειψία), Ματς Χούμελς (Ντόρτμουντ), Λούκας Κλόστερμαν (Λειψία), Ρόμπιν Κοχ (Λιντς), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Νίκλας Ζίλε (Μπάγερν)

ΜΕΣΟΙ

Εμρέ ΤΖαν (Ντόρτμουντ), Λέον Γκορέτσκα (Μπάγερν), Ιλκάι Γιντογάν (Μάντσεστερ Σίτι), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν), Τόνι Κρόος (Ρεάλ), Τζαμάλ Μουζιάλα (Μπάγερν), Φλόριαν Νόιχαουζ (Γκλάντμπαχ), Γιόνας Χόφμαν (Γκλάντμπαχ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Σερζ Γκνάμπρι (Μπάγερν), Κάι Χάβερτς (Τσέλσι), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Λιρόι Σανέ (Μπάγερν), Κέβιν Φόλαντ (Μονακό), Τίμο Βέρνερ (Μπάγερν)

Επιμέλεια: Μιχάλης Λυτρίβης.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *