Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Μ. Γκαγκάτσης: ”Θα μπουν οι βάσεις για έναν ,διεκδικητή τίτλων, ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν”

Share

Η Πέμπτη (15/4) περιείχε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, κι από εκεί μόνο θετικές ειδήσεις βγαίνουν για τους φίλους του ΠΑΟΚ!

Ο Μάκης Γκαγκάτσης παραδέχθηκε την αγωνιστική καθίζηση του ΠΑΟΚ τους τελευταίους 14 μήνες, και πρόσθεσε πως δε γίνεται μετά από κάθε ματς η γκρίνια από κάποιο ατυχές αποτέλεσμα, να ”μεταφράζεται” ως ότι η ομάδα έχει αφεθεί στη μοίρα της. Επιπροσθέτως, διευκρίνισε πως οι διοικητικοί ηγέτες του ΠΑΟΚ, έχουν καταλάβει τα λάθη τους και έχουν αποκλειστικό στόχο να κάνουν στοχευμένες κινήσεις για να μπορέσουν να οδηγήσουν την ομάδα σε θέση διεκδίκησης πρωταθλήματος τη νέα σεζόν. Είναι σημαντικό να υπάρχει ταύτιση απόψεων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ με τη διοίκηση, παρά το ότι οι πρώτοι δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο. Ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος της εικόνας του ΠΑΟΚ, παρά το ότι στην Τούμπα ήρθαν μεγάλες νίκες στο Europa League φέτος με Μπεσίκτας και Μπενφίκα στην αρχή της σεζόν.

Γκαγκάτσης: 'Οι αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ θα είναι πρωτόγνωρες' -  Αθλητικά | News 24/7

Αναφερόμενος στον Πάμπλο Γκαρσία, έκανε σαφές πως ”η ομάδα έχει προπονητή”, υπογραμμίζοντας πως στηρίζεται από τη διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο: ”Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή για το ποια άτομα χρειάζεται και ποια όχι… Γι’ αυτό απομακρύνθηκε και ο Γιάννης Αμανατίδης κ’  τον πλαισίωσαν άλλα άτομα. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί ο τεχνικός διευθυντής. Ο προπονητής πάντως στηρίζεται απ’ όλους και από τον ιδιοκτήτη. Ο Γκαρσία είναι ένας άνθρωπος που είχε 80 ματς αήττητη την Κ19. Μην μειώνουμε τον προπονητή και λέμε ότι ήταν στις ακαδημίες. Ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα.”

Όσο για την περσινή τιμωρία του ΠΑΟΚ, υποστήριξε: ”Μια στημένη επιτροπή επέβαλε μια σκληρή, την πιο σκληρή, τιμωρία στον ΠΑΟΚ. Η τιμωρία δεν ήταν φήμη. Φήμη ήταν η πολυιδιοκτησία και η σκευωρία. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο θέμα.”

Στη συνέχεια ο Μάκης Γκαγκάτσης επικοινώνησε μια πολύ σημαντική είδηση που αφορά ,φυσικά, τη Νέα Τούμπα. Aπό τον Ιανουάριου o ΠΑΟΚ είναι σε επικοινωνία με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, με φόντο τη μετεγκατάσταση του ΠΑΟΚ ενώ αποκάλυψε πως έπεται και ραντεβού τις επόμενες ημέρες. ”«Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για όλους μας κ’ δεν θέλω να μιλάω για το γήπεδο προτού υπάρξει κάτι δεδομένο και σίγουρο.Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικά ζητήματα για το νέο γήπεδο, όπως το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο. Είναι ένα παλιό γήπεδο που χτίστηκε το 1959 και είναι λογικό να έχουμε ζητήματα, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.”

Ηλίας Σιαφάκας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *