Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Καρεμπέ : “Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, αργά ή γρήγορα θα τον πετυχαίναμε.

Share

Ο στρατηγικός σύμβουλος του ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της NOVA  μετά την μαθηματική κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ελλάδας για τους ερυθρολεύκους.

Η πρώτη του πρόταση αποδεικνύει τους υψηλούς στόχους της ομάδας, αλλά και την πιστή την οποία έχουν στον σύλλογο για την επίτευξη τους. Ενώ  επίσης έπλεξε το εγκώμιο για τον μεγαλομέτοχο του ολυμπιακού τον Βαγγέλη Μαρινάκη , όπως επίσης το ίδιο έκανε για τον Πέδρο Μάρτινς και   τους ποδοσφαιριστές του . Ενώ στην συνέχεια έδωσε σύνθημα για την κατάκτηση του κυπέλλου

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού:

“Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, αργά ή γρήγορα θα τον πετυχαίναμε. Είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε τον τίτλο πριν ολοκληρωθεί και τυπικά το πρωτάθλημα.

Από τον προπονητή εξαρτάται η διαχείριση του υλικού, ισχύει ότι οι παίκτες είναι κουρασμένοι όμως στο μυαλό μας είναι και το Κύπελλο. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας.

Καταφέραμε να χτίσουμε ένα πνεύμα μαχητικότητας και προσπάθειας ως το τέλος, παίζουμε στο 100% όλους τους αγώνες και έχουμε πάντα κίνητρο ανεξάρτητα με το στόχο.

Σε ένα μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται στον Πέδρο Μάρτινς ο οποίος εκπαίδευσε τους ποδοσφαιριστές να μένουν συγκεντρωμένοι ως το τέλος.

Έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο πρότζεκτ και ελπίζουμε σε πολλά περισσότερα στο μέλλον.

Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που μπορέσαμε να χαρίσουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα στους φιλάθλους μας και στις οικογένειές μας.

Πρώτα απ ‘όλους τα εύσημα ανήκουν στον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη που μπορεί να στηρίξει κάθε μας προσπάθεια. Χωρίς εκείνον τίποτα δεν θα ήταν εφικτό και σε συνδυασμό με τον Πέδρο Μάρτινς και τους συνεργάτες του, όποιος έρχεται στην ομάδα, προσαρμόζεται εύκολα.

Το τμήμα σκάουτινγκ επίσης αλλά και όλοι μας οι συνεργάτες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα δουλεύουν αρμονικά και έτσι έχουμε αυτό το αποτέλεσμα που είναι επιτυχημένο και οφείλεται αποκλειστικά στο ομαδικό πνεύμα και στο dna του Ολυμπιακού”.

Επιμέλεια κειμένου : Νίκος Ζούλιας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *