Type to search

ΕΡΕΝΤΙΒΙΖΙΕ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης στο στόχαστρο της Νόριτς

Share

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γιώργου Γιακουμάκη με την φανέλα της Φένλο δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με την Νόριτς να φαίνεται διατεθειμένη να τον αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Τους τελευταίους μήνες του με την φανέλα της Φένλο μετράει ο Γιώργος Γιακουμάκης καθώς δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Ολλανδίας και την επόμενη χρονιά.

Η ομάδα που τον έχει βάλει στο στόχαστρο είναι η Νόριτς, η οποία έχει εξασφαλίσει την άνοδο της στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα «καναρίνια» θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή ενόψει της απαιτητικής επόμενης χρονιάς και στοχεύουν στο πρώτο σκόρερ της Ερεντιβίζιε.

Ο Κρητικός επιθετικός έχει πετύχει 24 γκολ σε 27 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022. Οι σειρήνες από την Αγγλία ήχησαν ήδη από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, όταν η Γουέστ Μπρομ προσπάθησε να τον αποκτήσει.

Σε περίπτωση που ο Γιακουμάκης πάρει τη μεταγραφή για την Νόριτς θα έχει για συμπαίκτη τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο διάστημα που αγωνίζεται με τα «καναρίνια».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *