Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ στην Μπαρτσελόνα: Εκτός ο Αραούχο, χάνει Σεβίλλη και Παρί

Share

Πρόβλημα τεραστίων διαστάσεων στην Μπαρτσελόνα, η οποία χάνει τον Ρόναλντ Αραούχο ενόψει ενός πολύ δύσκολου προγράμματος.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η κατάσταση με την… προβληματική άμυνα της Μπαρτσελόνα, με τον τραυματισμό του Ρόναλντ Αραούχο να αποτελεί το «κερασάκι στην τούρτα». Ο Ουρουγουανός στόπερ στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε μόνος του στην αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Μπέτις.

Συγκεκριμένα ο Αραούχο υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Αυτό σημαίνει πως θα λείπει από πολύ σημαντικά ματς, όπως τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με την Σεβίλλη (Τετάρτη 10/2), αλλά και το πρώτο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League (Τρίτη 16/2).

Πλέον, ο 21χρονος αμυντικός θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να προλάβει την ρεβάνς με την πρωταθλήτρια Γαλλίας (10/3). Ωστόσο, μέχρι τότε, ο Ρόναλντ Κούμαν έχει στην διάθεσή του μόνο τον ασταθή Κλεμάν Λενγκλέ, τον ανέτοιμο Σαμουέλ Ουμτιτί και τον Όσκαρ Μινγκέθα, που δεν χαίρει της εμπιστοσύνης του.

Επιμέλεια: Βασίλης Πολυχρονόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *