Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Γερμανίας: “Τεσσάρα” η Λειψία απέναντι την Μπόχουμ

Share

Η Λειψία εξασφάλισε εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, αφού πρώτα “αποτελείωσε” την Μπόχουμ στην έδρα της (4-0).

Η Λειψία έκανε “περίπατο” στο “Ρεντ Μπουλ Αρένα” απέναντι στην Μπόχουμ, στην δεύτερη μέρα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Γερμανίας. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Χαϊντάρα,Σάμπιτσερ και Πούλσεν εις διπλούν.

Αναλυτικότερα το σκορ άνοιξε στο 11′ ο Χαϊνταρά, με εξαιρετική κεφαλιά από την σέντρα του Σάμπιτσερ. Αυτός που πρόσφερε την ασίστ του πρώτου γκολ, έκανε το 2-0 από την λευκή βούλα στο 45+1. Τα ηνία πήρε ο Πούλσεν ο οποίος, με σουτ στο 66′ και το κεφάλι στο 75′, έγραψε το τελικό 4-0.

Στους 8 θα βρίσκονται επίσης η Βόλφσμπουργκ που πήρε μια “λιτή νίκη, η Γκλάντμπαχ που έφερε ανατροπή, η Ρέγκενσμπουργκ που πραγματοποιεί “παρθενική συμμετοχή”, καθώς και ακόμα τέσσερις ομάδες.

Η τελευταία φορά που η Λειψία πέτυχε πάνω απο τέσσερα τέρματα, ήταν στο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία (3-4) τον περασμένο Δεκέμβρη, για την φάση ομίλων του Champions League.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *