Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Γερμανίας: Πρωταγωνιστής ο Γκέλιος – Πέρασε η Βέρντερ

Share

Η Χόσταϊν Κιλ του Γκέλιου και η Βέρντερ Βρέμης πήραν την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Γερμανίας. Απόψε οι υπόλοιποι αγώνες της φάσης των 16.

Η Χόσταϊν Κιλ του Ιωάννη Γκέλιου και η Βέρντερ Βρέμης νίκησαν στα χθεσινά μάτς των 16 του DFB Pokal, και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μαζί τους θα βρίσκεται και η Ντόρτμουντ, ενώ εκτός έμεινε η Λεβερκούζεν έπειτα απ’την χθεσινή ήττα-σοκ. Απόψε οι υπόλοιποι αγώνες, με το ματς Βόλφσμπουργκ – Σάλκε να ξεχωρίζει.

Χόσταϊν Κιλ – Ντάρμσταντ 1-1 (7-6 πέναλτι)

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε δύο ημίχρονα. Από την μία οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, απο την άλλη οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία στο δεύτερο. Το 1-0 έκανε ο Σέρρα στο 58′, για να έρθει η ισοφάριση απο τον Ντουρσούν στο 86ο λεπτό.

Στην παράταση το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο, και ο αγώνας πήγε στα πέναλτι. Εκεί βασικός πρωταγωνιστής ήταν ο Γκέλιος, όπου με δύο αποκρούσεις χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

 

 

 

Βέρντερ – Γκρόιτερ Φέρτ 2-0

 

Εύκολο σχετικά έργο είχε η Βέρντερ, με την ομάδα της Βρέμης να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο 45λεπτο. Ακόμα και το δεύτερο που ήρθε στα ίσια, δεν εμπόδισε την γηπεδούχο να κλειδώσει την πρόκριση. Το σκόρ άνοιξε μόλις στο 12 ο Μοχουάλντ, ενώ το 2-0 έκανε ο Αγκού με τον VAR να χρεώνει οφσάιντ, αλλά τον διαιτητή να διαφωνεί.

Οι σημερινοί αγώνες:

  • Βόλφσμπουργκ – Σάλκε (19:30)
  • Λειψία – Μπόχουμ (19:30)
  • Ρέκενσμπουργκ – Κολωνία (21:45)
  • Στουντγκάρδη – Γκλάντμπαχ (21:45)

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *