Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Γερμανίας: Έκανε το “θαύμα” η Ρέγκενσμπουργκ απέναντι στην Κολωνία

Share

Η Ρέγκενσμπουργκ πήρε την “παρθενική” της πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, με την νίκη στα πέναλτι επί της Κολωνίας (4-3).

Η χθεσινή μέρα θα μείνει αξέχαστη για την Ρέγκεσνμπουργκ, αφού προκρίθηκε για πρώτη φορά στου 8 του Κυπέλλου Γερμανίας. Το παιχνίδι έληξε σε κανονική διάρκεια και παράταση με σκορ 2-2 και η ομάδα της Β’ Κατηγορίας πήρε το ματς στα πέναλτι.

Η ομάδα του Γκίστολ άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με τον Τζέικομπς, ενώ το 0-2 έκανε ο Ντένις στο 22′. Η γηπεδούχος δεν πτοήθηκε και με τον Κένεντι, μείωσε σε 1-2 στο 35′. Η ισοφάριση ήρθε από τον Τζορτζ στο 43′, αφού τέσσερα λεπτά νωρίτερα ακυρώθηκε γκολ του Σμιτς για τους φιλοξενούμενους. Το Β΄ ημίχρονο δεν έφερε γκολ, με το μοτίβο να συνεχίζεται και στην παράταση. Το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι και ο Μπέουστσκοφ έφερε την ιστορική πρόκριση για την ομάδα του.

Ενδιαφέρον στατιστικό για την Ρέγκεσμπουργκ είναι πως αποτελεί ο δεύτερος σύλλογος στην ιστορία της διοργάνωσης, ο οποίος φτάνει στην διαδικασία των πέναλτι και στους τρείς πρώτους γύρους. Στο πλευρό των “Die Rothosen” θα αγωνιστούν επίσης  η Λειψία που επικράτησε εύκολαη Βόλφσμπουργκ με την “λιτή” νίκη της, η Γκλάντμπαχ που έφερε ανατροπήκαθώς και ακόμα τέσσερις ομάδες.

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *