Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-0: νίκη με παίκτη λιγότερο για τους Αγρινιώτες

Share

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Τρίποντο-ανάσα με δέκα παίκτες | in.gr  Σημαντική νίκη πήρε ο Παναιτωλικός απέναντι στον Ατρόμητο στο Αγρίνιο [10/02], στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής  της Super League,κερδίζοντας με 1-0 ”ανεβαίνοντας”  έτσι στην 11η θέση του πρωταθλήματος. 

Ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον απο πλευράς θεάματος με το παιχνίδι να είναι γενικά μοιρασμένο και απο τις δυο πλευρές. Ωστόσο ο Ατρόμητος κυρίως μετά το 10 της αναμέτρησης και μετά, άρχιζε να ”πατά” καλύτερα στο γήπεδο με την ομάδα του Παναιτωλικού να δίνει έμφαση κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Οι Περιστεριώτες  δεν μετουσίωσαν όμως αυτή την υπεροχή τους σε κάποια αξιόλογη φάση για γκολ και τελικώς το «πλήρωσαν» στο 24′  όταν με αντεπίθεση που έκανε η ομάδα του Αγρινίου  ο Νίκος Καρέλης σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

karelis

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν ευνοικά για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη αφού έξι λεπτά μετά, αυτή έμεινε με 10 παίκτες λόγω κόκκινης κάρτας που έδωσε ο διαιτητής Παπαδόπουλος στον  Μάριο Οικονόμου για αντικανονικό και επικίνδυνο μαρκάρισμα στον επίσης αμυντικό μέσο του Ατρομήτου Εντέρ Γκονζάλες.

Αυτή ήταν και η φάση που έφερε κυριολεκτικά τα ”πάνω-κάτω” στο παιχνίδι καθώς επηρέασε τόσο πολύ την ομάδα του Αγρινίου, που παρόλο τις αλλαγές και το ”φρεσκάρισμα” που προσπάθησε να κάνει ο προπονητής, ο Παναιτωλικός έπαιξε για το υπόλοιπο του αγώνα ” κλεισμένος” στη μεγάλη περιοχή του.

Αυτό έδωσε περισσότερους χώρους στην ομάδα του Περιστερίου, ” σφυροκοπώντας” την αντίπαλη περιοχή, όμως η ομάδα του Σάσα Ίλιτς δεν κατάφερε να μετατρέψει κάποια απο τις φάσεις που έκανε σε γκολ έτσι ώστε να ισοφαρίσει το ματς, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

SL1 - Τέλος Παιχνιδιού: Παναιτωλικός (1-0) Ατρόμητος Αθηνών (Photos) -  AgrinioTimes.gr

Ο Παναιτωλικός με αυτή τη νίκη πήγε στους 18 βαθμούς ”ανεβαίνοντας” έτσι στην 11η θέση της βαθμολογίας, ”προσπερνώντας” την ομάδα του Βόλου [17 βαθμούς πλέον] ο οποίος έμεινε ισόπαλος 0-0 με την Κηφισιά. Απο την άλλη ο Ατρόμητος ”σημείωσε την τέταρτη του ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα, παραμένοντας ωστόσο στην 9η θέση με 23 βαθμούς δεδομένου το  ότι ο έτερος διεκδικητής αυτής της θέσης που είναι η ομάδα του ΟΦΗ [ παραμένει στους 20 βαθμούς], έχασε στον αγώνα που είχε με τον Ολυμπιακό με 4-0.

Παναιτωλικός: Στεργιάκης,Οικονόμου[αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα],Μλάντεν,Στάγιτς,Σίλβα,Μαυρίας[75’Τσιγγάρας],Πέρεζ[75’Χουάνμπι],Χατζηθεοδωρίδης[36’Μαλής],Ντουάρτε,Καρέλης[68’Λιάβας],Ντίαζ[68’Πέδρο].

Ατρόμητος: Τσιντώτας,Κιβρακίδης[77’Τριμμάτης],Τζαβέλλας,Τζακμάκης,[46’Καμαρά],Ντε Μποκ[77’Αθανασίου],Κούντε,Γιουμπιτάνα[68’Βέργος],Γκονζάλες,Ρομπάιγ[77’Ντίρκς],Βαλένσια,Αντζιέλσκι.

Επιμέλεια: Γιάννης Μήτσου.

Tags: