Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 3-0: Νίκη τίτλου για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο

Share

Νικήτρια, με το ευρύ 3-0 (10/2), στο ντέρμπι τίτλου βγήκε η Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Μπάγερν Μονάχου να βρίσκεται πλέον στο -5. Οι παίκτες του Τσάμπι Αλόνσο φάνηκαν πιο διψασμένοι για τη νίκη, που την φέρνει πιο κοντά στο τίτλο, τον οποίο οι “Βαυαροί” κατακτούν συνεχόμενα από την σεζόν 2012/13.

Πιο κοντά από ποτέ στο όνειρο της Bundesliga οι “ασπιρίνες” που βρίσκονται πλέον στο +5 από τους “Βαυαρούς”

Δεν σταμάτησε ούτε εκεί το τρένο της Μπάγερ Λεβερκούζεν, που παραμένει αήττητη, ρίχνοντας στο καναβάτσο την ομάδα του Τούχελ.

Στο 18ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Στάνισιτς (Δανεικός από την Μπάγερν Μονάχου), χωρίς να πανηγυρίσει, ο οποίος βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-0 έκανε ο Γκριμάλντο, βάζοντας το 8 γκολ, ενώ μετρά και 9 ασίστ, ύστερα από έξοχη συνεργασία με τον Τελα.

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε την πρώτη και την μοναδική μεγάλη ευκαιρία της στο 84′ λεπτό με σέντρα-σουτ του Κίμιχ ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στο 60.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φρίπονγκ 90+5, τελειώνοντας σε κενή εστία, με τον Νόιερ να έχει ανέβει για το κόρνερ

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Τσάμπι Αλόνσο): Χραντετσκι, Ταπσομπα, Ταχ, Ινκαπιε, Στανισιτς, Τζακα, Αντριχ, Γκριμαλντο (Πουέρτα 90′), Τελα (Φριπονγκ 65′), Αντλι (Χόφμαν 82′), Βιρτς (Χλοζεκ 90′).

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Νοιερ, Ουπαμεκανο (Κιμιχ 60′), Ντάιερ, Κιμ, Μπουι (Γκερειρο 81′), Πάβλοβιτς (Μίλερ 60′), Γκορετσκα (Τελ 71′), Μασραουι, Σανε, Κέιν, Μουσιαλα (Τσουπο Μοτινγκ 81′).

Δημήτρης Καντούρος