Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ποδόσφαιρο

Γ’ΕΠΣΕ Εύβοιας μπαράζ Πανηλιακος-Παο Κανηθου 1-2

Share

 

Ο ΠΑΟ Κανήθου κέρδισε 2-1 τον Πανηλιακό, για την πέμπτη αγωνιστική του πρώτου γκρουπ  μπαράζ ανόδου της Γ’ τοπικής κατηγορίας .

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25′ με τέρμα του Κανάνι. Στο 43′ ο Μαργκεγκάι ισοφάρισε  σε 1-1, με τον Κάσα να σημειώνει το νικητήριο τέρμα της ομάδας της Κανήθου, στο 55′. Ο Πανηλιακός είχε χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις, με τον Κούκουρα. Ο Κανηθος  έκανε σημαντικό βήμα για τον προβιβασμο του στην β  ‘κατηγορία  φτάνοντας τους δέκα βαθμούς και αφήνοντας στην τρίτη θέση, με ένα βαθμό λιγότερο, τον Πανηλιακό, μια αγωνιστική πριν το φινάλε των μπαράζ. 

  • Ακολουθεί η 6η και τελευταία αγωνιστική η οποία είναι κρίσιμη για τις τρεις από τις 4 ομάδες των αγώνων κατάταξης (1ος. Κυζικος Αρτάκης 13 βαθμούς ,2ος Κανηθος ΠΑΟ 10 βαθμούς, 3ος Πανηλιακος 9 βαθμούς) καθώς αυτές οι ομάδες έχουν μικρή διαφορά βαθμολογικά,με τις ημερομηνίες των παιχνιδιών ωστόσο να μην έχουν οριστεί ακόμα από την ΕΠΣ. 

Στην επόμενη αγωνιστική ο Πανηλιακος παίζει εκτός έδρας δύσκολο αγώνα με τον  πρωτοπόρο Κυζικο Αρτάκης ενώ ο Κανηθος παίζει εντός έδρας με τον Ακράτητο Κεχριων ο οποίος είναι αδιάφορος αφού με μόλις μία ισοπαλία τέθηκε νωρίς εκτός διαδικασίας διεκδίκησης ανόδου. 

ακολουθεί συνέντευξη του προπονητή του Παο Κανηθου Δημήτρη Καραγιάννη και του σκόρερ του Πανηλιακου Μάνι Μαργκεγκαι 

ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ ΔΗΜΉΤΡΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Έχουμε μαζί μας τον προπονητή του Παο Κανηθου Δημήτρη Καραγιάννη!!! Κύριε Καραγιάννη καλησπέρα σας μεγάλη νίκη για την ομάδα σας που σας θέτει σε σοβαρή υποψήφιοτητα για την άνοδο στην β’ κατηγορία πως αισθάνεστε γι αυτό; 

” Αισθανομαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί με τα παιδιά κάναμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια εννιά μήνες μέχρι αυτό τον αγώνα, γίναμε πρωταθλητές στον όμιλο μας!! Είναι άδικο όμως να εισαι πρωταθλητής και να παίζεις μπαραζ για άνοδο!!! Ο πανηλιακος είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως και ο Κυζικος Αρτάκης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και όπως είδατε φτάσαμε στο σημείο να παίζουμε την κατηγορία για ένα παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο ήταν παιχνίδι τακτικής!!! Σταθήκαμε τυχεροί και με το πέναλτι το οποίο κέρδισαν οι αντίπαλοι και απέκρουσε ο τερματοφυλακας μας έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα!!! Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί είδαμε και προσφέραμε και οι δύο ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι!!!”

Ακολουθεί μια έκτη αγωνιστική η οποία βρίσκεται και αυτή στην κόψη του ξυραφιού μεταξύ των τριών ομαδων που διεκδικούν την άνοδο ( Κυζικος Αρτάκης, Κανηθος Παο, Πανηλιακος) τι βλέψεις έχετε για την αγωνιστική αυτή και πως πιστεύετε ότι θα εξελιχθούν τα πράγματα; 

” Η ομάδα μου πάει με στόχο να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην β’κατηγορια από εκεί και πέρα δεν με νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο το μόνο σίγουρο είναι ότι την επόμενη αγωνιστική που παίζω με τον Κυζικο θα την κερδίσω και θα βγω δεύτερος”.

ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΠΑΊΚΤΗ ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΥ ΜΆΝΙ ΜΑΡΓΚΕΓΚΑΙ 

Και από πλευράς γηπεδούχων έχουμε μαζί μας τον παίκτη και μοναδικό σκόρερ για την ομάδα του Πανηλιακου Μάνι Μαργκεγκαι. Μάνι καλησπέρα έκανες έναν σπουδαιο αγώνα για την ομάδα σου έβαλες και γκολ παρόλα αυτά, δεν στάθηκε ικανό για να δώσει στην ομάδα σου την νίκη που χρειαζοσασταν για να βάλετε ένα σημαντικό λιθαράκι στον προβιβασμο σας στην β’ κατηγορία!!! Πες μου τις εντυπώσεις σου και αν έγιναν τοίχον λάθη που στάθηκαν εμπόδιο στον να πάρετε το αποτέλεσμα που θέλατε; 

” Μπηκαμε δυνατα από το πρώτο λεπτό, θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν ήρθε. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ για  αυτό αλλά δεν μας ήθελε η μπάλα, δεν ήταν με το μέρος μας, όπως το είδανε και όλοι… κάναμε  δύο λάθη που μας στοίχησε το αποτέλεσμα και τους βαθμούς που θέλαμε”. 

Ακολουθεί τελευταία και κρίσιμη αγωνιστική εκτός έδρας με τον Κυζικο Αρτάκης οπου θα πρέπει να τα δώσετε όλα για την νίκη και να ελπίζετε σε στραβοπάτημα του Κανηθου έναντι των Κεχριων για την κατάληψη της δευτερης θέσης που σας προβιβαζει στην β’ κατηγορία, δεδομένου το ότι στην αγωνιστική αυτή ο Κυζικος εξασφάλισε τον προβιβασμο του με την νίκη που έκανε την ίδια ημέρα έναντι των Κεχριων!! Τι βλέψεις έχετε για το παιχνίδι που έχετε; Τι προετοιμασία θα κάνετε για το παιχνίδι αυτό, και μιας και φτάνουμε προς το τέλος της φετινής σεζόν, τι βλέψεις και στόχους έχετε τόσο εσύ όσο και η ομάδα σου για το μέλλον; 

” Εμεις αυτό που θα κάνουμε από πλευράς μας είναι να δουλέψουμε σκληρά όπως κάναμε όλη την σεζόν, να πάμε έτοιμοι στον αγώνα, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, για να αποδείξουμε ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω για να αποδείξουμε ότι αξίζαμε και αξίζουμε να ανεβούμε και να είμαστε στην β ‘κατηγορία. Ελπίζουμε, δεν έχουμε χάσει τις ελπίδες ακόμη μέχρι τελευταία αγωνιστική θα παλέψουμε, πιστεύουμε σε ένα θαύμα, μακάρι ευχομαι να είμαστε καλά για την νέα σεζόν, ο στόχος της ομάδας είναι μια καλή πορεία στην β’ κατηγορία οταν με το καλό έρθει η άνοδος και ελπίζω να το πετύχουμε!!! Όσων αφορά το μέλλον μου δεν μπορώ να το καθορισω ακόμα!!! Είναι νωρίς ακόμη”.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΓΚΟΛ: 43′ 11.Μαργκεγκάι-25′ 8.Κανάνι, 55′ 4.Κάσα ( αρχηγός) .

Εντεκαδα/ αλλαγές :

ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΣ:     ( προπονητής Στάθης Κατσικογιαννης) 1.Μιλάνι, 2.Καρδάσης,3. Δημητράνας (66′ 18.Αγγελόπουλος), 4.Παπασταμούλος (85′ 12.Γερογεωργάκης), 5.Νεανίδης (85′ 20. Καραγκούνης), 6.Μπέμπελος (70′15. Κάσσικος), 7.Τσώνος, 8.Κομποθανάσης, 9. ( αρχηγός) Κούκουρας, 10.Κατσαρής, 11.Μαργκεγκάι.

ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ ( Προπονητής:Δημήτρης Καραγιάννης): 1.Μπαρόλας, 2.Τσώκος, 19.Χατζησταμάτης (68′ 9.Γιαννακός), 4. Κάσα ( αρχηγός) (69′ 17.Πόγκας), 5.Βάθης, 6.Ζαφειρόπουλος, 7.Σούλκα,8. Κανάνι,14. Σιαράπης (89′ 18.Ζούτσος), 10. Μπαμπίν, 11.Στούρας. 

επιμελεια:Γιάννης Μητσου